Home
Facebook Instagram

Winnaars clubkampioenschappen Single 2020

Biddinghuizen - 1 juli 2020.  Van 15 t/m 21 juni zijn de clubkampioenschappen single gehouden. Een bijzondere clubkampioenschappen door de coronacrisis. Toch zijn de wedstrijden gewoon doorgegaan en hebben we uiteraard weer de clubkampioenen van dit jaar!

In dit toernooi zijn er 28 wedstrijden gespeeld in vier verschillende onderdelen. Vanuit BAS Tennis & Padel willen wij de kampioenen bij deze feliciteren!

In de hoogste categorie voor de dames wist Anneloes Holstege te winnen van titelbehouder Regina Veenstra, dit is de eerste keer dat Anneloes haar naam op de beker komt te staan. Bij de heren wist Dennis Kloosterman zijn titel te behouden en is nu 4 jaar op rij clubkampioen geworden.

Bij de heren single B waren de meeste inschrijvingen. Martijn Tolhoek heeft dit jaar gewonnen en wij verwachten uiteraard dat hij volgend jaar in het hoogste onderdeel gaat meedoen. Bij de dames single B viel het aantal inschrijvingen helaas tegen, maar Sherida van Bruggen wist er wel met de titel ervandoor te gaan.

Volgende week is ons padeltoernooi, we hopen iedereen daar weer te zien en er een gezellige week van te maken.
 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat