Home
Facebook Instagram

Inschrijving padel competitie is gestart!

Inschrijving padel competitie is gestart! Biddinghuizen - 7 januari 2021.  Dit voorjaar bieden wij twee competities aan voor padel, namelijk de volgende twee:

Triple Double competitie
Voorjaarscompetitie


Triple Double competitie:

Deze competitie wordt gespeeld met minimaal 3 spelers per team op 1 baan. Er wordt alleen gespeeld op zondagen. De speeldata zijn 11, 18, 25 april en 2 en 16 mei.

Opgeven kan tot uiterlijk 14 januari door de aanvoerder. Geef daarin aan in welke klasse je wilt spelen en wie er in het team zitten. Meer informatie kun je vinden op:
Voorjaarscompetitie:
Deze competitie wordt gespeeld met minimaal 4 spelers per team op 2 banen tegelijk. Er is een competitie op vrijdagavond, zaterdag of zondag. De speeldagen zijn in de weekenden van 11, 18, 25 juni en 2 en 9 juli. Opgeven kan tot uiterlijk 18 maart door de aanvoerder. Geef daarin aan op welke dag jullie willen spelen en in welke klasse. Geef ook aan wie er in het team zitten. Meer informatie kun je vinden op:
Wil je competitie spelen maar heb je nog geen team? Geef je dan op en Bert en Dennis gaan samen op zoek naar een oplossing zodat je alsnog kan spelen.

Vragen over padelcompetitie? Neem contact op met Bert Keek

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat