Home
Facebook Instagram

* TOERNOOI ALERT! – MAANDAG 12 JULI T/M ZONDAG 18 JULI – TENNIS ÉN PADEL *

Biddinghuizen - 6 juni 2021.  Ondanks dat de coronacrisis nog zeker niet voorbij is, lijken de versoepelingen verder door te zetten in de komende periode. Het was een bewogen periode, maar na lang wachten begint het ‘normale’ leven langzaamaan terug te komen. Waar eerst veel competities en toernooien werden afgelast, lijkt het erop dat er na 7 juli weer wat mogelijk is…!

Voortbordurend op deze versoepelingen zal er in Biddinghuizen een toernooi plaatsvinden: BAS Tennis & Padel Open 2021, een open toernooi waar zowel tennissers als padellers zich voor in kunnen schrijven.
We houden de ontwikkelingen t.a.v. corona nauwlettend in de gaten en hopen dat dit toernooi kan plaatsvinden. Normaliter werd jaarlijks het Padel Open georganiseerd, maar dit jaar zal tennis hierbij aansluiten om de gezelligheid én sportiviteit op de vereniging in ere te herstellen. Voor beide sporten zullen er diverse onderdelen zijn waar deelnemers voor in kunnen schrijven (max. één onderdeel per sport). Wij hebben de toernooien en de bijbehorende gezelligheid behoorlijk gemist en hopelijk jullie ook! De organisatie kijkt ernaar uit om een hoop fanatiekelingen op ons sportpark te verwelkomen.
Zowel voor de beginners als voor de ervaren spelers is de insteek om eenieder zoveel mogelijk te laten spelen.
- Wanneer? Maandag 12 juli t/m zondag 18 juli (week 28)
- Waar? BAS Tennis & Padel te Biddinghuizen
- Wie? Jij! Wij zoeken deelnemers op ieder niveau, voor tennis en padel!    
- Inschrijfgeld? €10 per deelnemer (zelfs als je bij tennis én padel wilt meedoen)
- Onderdelen? Mix én dubbel door elkaar in de volgende onderdelen:

 
De organisatie zal rekening houden met de op dat moment vastgestelde maatregelen. Deelnemers en bezoekers zullen eventuele instructies krijgen bij binnenkomst, indien noodzakelijk. Nogmaals, BAS Tennis & Padel kan niet wachten om weer ‘los’ te gaan. Gezelligheid, volle banen en een week vol spannende wedstrijden; we hebben er zin in! We hopen van harte op jouw deelname.

Met sportieve groet, Organisatie van BAS Tennis & Padel Open 2021 


<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat