Home
Facebook Instagram

Aanpassingen Coronaregels BAS Tennis & Padel

Biddinghuizen - 23 december 2021.  Er is dinsdagavond een update gekomen op de Coronamaatregelen omtrent het dubbelen in tennis en padel. In het voorgaande protocol van de KNLTB werd aangegeven dat het dubbelen is toegestaan. Dit is helaas niet juist. De KNLTB heeft zelf de update ook verstuurd, maar via deze weg willen wij jullie ook informeren.

Zoals de regels stonden beschreven konden deze geïnterpreteerd worden dat dubbelen tijdens tennis en padel was toegestaan. Zo werd dit ook uitgelegd in het protocol van de KNLTB zelf. Dit is echter niet het geval. Op het moment dat er vier personen tegelijk op een baan staan, wordt dit gezien als een viertal en geen twee tweetallen.

Hoe luiden de regels:

Er mogen maximaal twee volwassenen van 18 jaar en ouder met elkaar op een baan staan (alleen enkelspel is dus mogelijk)
Deze personen houden 1,5 meter afstand tot elkaar
Wanneer er meerdere tweetallen tegelijk trainen (op verschillende banen), mag de samenstelling van de tweetallen niet veranderen
Een trainer/instructeur mag tijdens trainingen wel meerdere tweetallen aansturen. De trainer/instructeur gaat dan van tweetal naar tweetal en mag aanwijzingen geven.
Een trainer mag niet aan alle tweetallen tegelijk instructie geven


We begrijpen dat dit erg teleurstellend is en dat er weer aanpassingen van u verwacht worden.

Wij verwijderen de reserveringen in Supersaas welke voor meer dan 2 personen zijn gemaakt. Gelieve een nieuwe reservering te doen voor maximaal twee personen.

Met sportieve groet,
Bestuur BAS Tennis & Padel

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat