Home
Facebook Instagram

voorjaarscompetitie Padel

Biddinghuizen - 10 januari 2022.  De tijd vliegt, alweer een jaar voorbij. Nog steeds heeft corona veel impact op ons dagelijks leven en op onze sport. Mede dankzij jou hebben we dit jaar toch veel gedaan. In 2021 speelden we het BAS PADEL (en tennis) OPEN, de interne laddercompetitie en hebben een aantal teams meegedaan aan de (najaars) padelcompetitie.


We zien veel nieuwe leden die zijn gaan padellen en het enthousiasme om toernooien te spelen is groot. We kijken dan ook vol vertrouwen uit naar het nieuwe sportjaar.

We gaan ervanuit dat we vanaf aankomend voorjaar weer gewoon competitie kunnen spelen en daarna gezellig samen na borrelen! Vanaf nu kun je jouw team inschrijven voor de voorjaarscompetitie padel. 
Competitie spelen biedt jou als padelspeler veel gezelligheid doordat je samen met een team de baan op gaat. Tevens ontwikkel je ook nog eens verder als padelspeler vanwege de wedstrijdervaring die je opdoet.
In de voorjaarscompetitie padel kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers.Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers.

De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Voor padelspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. Ook deze competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde.

De voorjaarscompetitie padel wordt gespeeld op 5 weekenden in april en mei n.l.:

VRIJDAG 8-apr 15-apr 22-apr 29-apr 13-mei (20-mei 27-mei)*   of

ZATERDAG 9-apr 16-apr 23-apr 30-apr 14-mei (21-mei 28-mei)* of

ZONDAG 10-apr 17-apr 24-apr 1-mei 15-mei (22-mei 29-mei)*De data met een sterretje zijn reserve dagen.
Meer informatie kun je vinden op https://www.nlpadel.nl/alles-over-padel/speel-padel/competitie/
Wil je competitie spelen? Zoek minimaal drie teamgenoten en bepaal samen op welke dag je wilt spelen. Vervolgens schrijft de aanvoerder van het team zicht in bij mij voor 13 januari 2022.

verenigings competitie leider padel
Bert Keek
0619524917
bertkeek@hotmail.com

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat