Home
Facebook Instagram

Aanpassingen Coronaregels BAS Tennis & Padel

Biddinghuizen - 15 januari 2022.  Aanpassingen Coronaregels BAS Tennis & Padel

Biddinghuizen, 14 januari 2022. Het kabinet heeft gisteravond aangekondigd dat een aantal versoepelingen mogelijk zijn. Het aantal besmettingen is nog erg hoog, maar de ziekenhuisopnames dalen. De roep om het heropenen van de sport en andere sectoren was groot deze week. Gelukkig heeft het kabinet hier gehoor aan gegeven. Sporten buiten en binnen mag weer voor iedereen.
Voor binnensporten hebben volwassenen wel een coronatoegangsbewijs (CTB) nodig. Onderlinge wedstrijden op de club zijn ook weer toegestaan, nog wel zonder publiek. De horeca blijft gesloten. De versoepelingen gaan zaterdag 15 januari in. Alle andere maatregelen blijven gelden tot en met 25 januari. Dan bekijkt het kabinet of de huidige maatregelen verder versoepeld kunnen worden.
 
Wat betekent dit voor BAS Tennis & Padel:
Buiten en binnen tennissen en padellen is toegestaan, zowel vrij spelen als trainingen voor jeugd en volwassenen. Er geldt geen eindtijd meer en er is geen maximale groepsgrootte. Dubbelen is dus weer mogelijk en trainingen met bijvoorbeeld een groep van 6 of 8 personen mag ook.
Een mondkapje wordt geadviseerd bij het verplaatsen binnen ons park voor iedereen vanaf 13 jaar. Bij het sporten mag het mondkapje af.
Onderlinge wedstrijden op de eigen vereniging zijn toegestaan. Zonder publiek.
Competities tussen clubs en toernooien zijn niet toegestaan. Voor topsport geldt een uitzondering.
Horeca en terras blijft gesloten
Kleedkamers, douches en toiletten mogen open.

Wij zullen het reserveringssysteem Supersaas aanpassen naar de nieuwe openingstijden zodat een ieder ook na 17:00 uur de banen kan reserveren.

Dit is een eerste stap naar hopelijk meer. 
Wij informeren jullie bij gewijzigde nieuwe maatregelen
 
Help elkaar waar nodig en hou afstand waar gewenst!!
 
Bestuur BAS Tennis & Padel
 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat