Home
Facebook Instagram

Pinkstertoernooi

Pinkstertoernooi Biddinghuizen - 30 maart 2022.  Pinkstertoernooi


Eindelijk… na twee jaar weer een Pinkstertoernooi
 
Voor de éénentwintigste keer wordt vanaf donderdag 2 juni 2022 tot en met maandag 6 juni 2022
bij BAS Tennis & Padel op het complex sportpark De Schelp in Biddinghuizen het traditionele Pinkstertoernooi gehouden. De organisatie verwacht dat er dit jaar weer vele, leuke en spannende tennis- en padelwedstrijden worden gespeeld in de Dubbel en de Mix 17+. Ook wordt er een Ouder & Kind poule georganiseerd. Ouder kan natuurlijk ook grootouder zijn.
 
Ook dit jaar, net als alle voorgaande edities, gaat de opbrengst van het tennis- en padeltoernooi naar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Dierenpark De Scharrelberg. Het Pinkstertoernooi en De Scharrelberg zijn in Biddinghuizen beide een begrip.
Kenmerkend voor dit toernooi is dat iedereen kan meedoen. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van een tennis- en/of padelvereniging. Ondanks dat er flink gestreden wordt op de baan, staan uiteindelijk de gezelligheid en de opbrengst voor het goede doel voorop.
Opgeven voor het toernooi kan via www.toernooi.nl -> Pinkstertoernooi 2022.
Het toernooi staat bekend als een gezelligheidstoernooi. Kom gerust langs en geniet van diverse activiteiten, wellicht onder het genot van een hapje en een drankje.
Wij, de Pinkstercommissie, zijn al enthousiast bezig met de voorbereidingen en hopen jullie graag, als deelnemer of als toeschouwer, te ontmoeten op ons park in Biddinghuizen.

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat