Home
Facebook Instagram

Twee nieuwe leden van verdienste bij BAS Tennis & Padel

Twee nieuwe leden van verdienste bij BAS Tennis & Padel Biddinghuizen - 7 april 2022.  Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 24 maart jl. zijn er twee nieuwe leden van verdienste benoemd, te weten Jennie Brandsma en Eelse Bies.
Beiden zijn al jarenlang lid en actief betrokken bij de club.


Jennie heeft zich op allerlei fronten verdienstelijk gemaakt, waaronder het onderhoud van de tennisbanen en het groen op het park, waar hij zich momenteel nog steeds mee bezighoudt.
Jennie heeft ook een aantal jaren de voorzittershamer gehanteerd.
Daarnaast is hij nauw betrokken geweest bij de renovatie van de kantine: binnen schilderwerk, nieuw plafond en een nieuwe set steigerhouten meubels. Ook een aantal kleinere wijzigingen om het park visueel wat op te knappen zijn van zijn hand.
In de realisatie van de beide padelbanen en de vernieuwing van terras en talud heeft Jennie ook een belangrijke bijdrage geleverd.

Eelse is al sinds jaar en dag lid van de Pinkstertoernooicommissie en is in dit verband actief betrokken bij het organiseren van het jaarlijkse Pinkstertoernooi. Dit jaar zal het toernooi voor de 21ste keer worden georganiseerd. Eelse helpt niet alleen bij het organiseren maar is tijdens het toernooi druk met de catering. Zijn hamburgers zijn een fenomeen binnen de club. Ook bij vele andere activiteiten en toernooien regelt Eelse de catering. Eelse maakt ook onderdeel uit van de klussenclub en daarin verricht hij allerlei voorkomende onderhoudswerkzaamheden. 
Al met al, een terechte benoeming en de heren zijn dan ook tijdens de bewuste vergadering in het zonnetje gezet met een bloemetje en een doos Merci.

Wij hopen van harte dat beide heren nog lang betrokken zullen blijven binnen onze vereniging.
 
 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat