Home
Facebook Instagram

Afscheid van Herman Stegeman als voorzitter

Afscheid van Herman Stegeman als voorzitter Biddinghuizen - 7 april 2022.  Tijdens de algemene ledenvergadering van 24 maart jl. heeft BAS Tennis & Padel afscheid genomen van zijn voorzitter Herman Stegeman.

Herman is in het bestuur begonnen als penningmeester en heeft dit vier jaar gedaan. Vervolgens is hij in 2018 als voorzitter benoemd en deze taak heeft hij eveneens voor een periode van vier jaar op zich genomen. Herman was een betrokken en actieve voorzitter met veel inzicht.
Hij was niet alleen voorzitter maar deed veel meer voor de club. Regelmatig was Herman te vinden achter de bar wanneer dit nodig was en ook bij het uitvoeren van onderhouds- of kluswerkzaamheden kon er op hem gerekend worden.  
In de realisatie van de aanleg van de beide padelbanen (2017 en 2019) heeft Herman als penningmeester/voorzitter een belangrijke rol gespeeld.

Aan Herman is aan het eind van de algemene vergadering een bloemetje en een cadeaubon overhandigd en hartelijk bedankt voor zijn jarenlange inbreng en inzet voor de club.
Helaas is er nog geen opvolger gevonden, dus mocht iemand denken, dat is nou echt iets voor mij, laat het ons weten, want een voorzitter is van essentieel belang voor het bestaan van onze mooie tennis- en padelvereniging.  

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat