Home
Facebook Instagram

Heb jij je al opgegeven voor het Pinkstertoernooi?

Heb jij je al opgegeven voor het Pinkstertoernooi? Biddinghuizen - 24 april 2022.  Dat voor de éénentwintigste keer wordt gehouden bij BAS Tennis & Padel in Biddinghuizen vanaf donderdag 2 juni 2022 tot en met maandag 6 juni 2022?
Je kunt je aanmelden voor tennis- en padelwedstrijden in de Dubbel en de Mix 17+. Ook wordt er een Ouder & Kindpoule georganiseerd. Ouder kan natuurlijke ook grootouder zijn.


Kenmerkend voor dit toernooi is dat iedereen kan meedoen. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van een tennis- en padelvereniging. Ondanks dat er flink gestreden wordt op de baan, staat uiteindelijk de gezelligheid en de opbrengst voor het goede doel voorop.

Opgeven voor het toernooi kan via www.toernooi.nl -> Pinkstertoernooi 2022.
Ook dit jaar, net als alle voorgaande jaren, gaat de opbrengst van het toernooi naar een goed doel.
Dit jaar is gekozen voor Dierenpark De Scharrelberg. Het Pinkstertoernooi en De Scharrelberg zijn in Biddinghuizen beide een begrip. De Scharrelberg gaat het geld besteden aan het hekwerk van één van de broedgebieden op het park. Dit hekwerk bestaat al 40 jaar en is aan vervanging toe.
Het toernooi staat bekend als een gezelligheidstoernooi. Ook als je geen wedstrijden speelt, kom gerust langs en geniet van diverse activiteiten, wellicht onder het genot van een hapje en een drankje.
 
 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat