Home
Facebook Instagram

AFP Trade Padel Open 2022 (voor tennis & padel)

Biddinghuizen - 12 juni 2022.  Van 11 tot en met 17 juli wordt op het sportpark in Biddinghuizen het AFP Trade Padel Open 2022 toernooi gespeeld.

Er wordt dit jaar naast padel ook tennis gespeeld. Het toernooi is geen officieel KNLTB-of NPB-toernooi, de resultaten zijn niet van invloed op de individuele KNLTB-of NPB-ranking en je kunt ook meedoen zonder lidmaatschap van KNLTB of NPB. Er wordt gespeeld in verschillende categorieën. De categorie waarin wordt ingeschreven wordt bepaald door de sterkste speler van het koppel.
Deelnemers kunnen voor maximaal één padel categorie inschrijven waarbij geen onderscheid wordt gemaakt in HD/DD/GD.
Voor bij de tennisonderdelen is er wel onderscheid gemaakt tussen dames en heren. Ook bij de tennisonderdelen mag maximaal aan 1 categorie worden meegespeeld.
Wel mag er zowel bij tennis als padel worden meegedaan. Inschrijfgeld bedraagt €12,50,-voor deelname aan een onderdeel en voor het tweede onderdeel €10,-. Inschrijfgeld dient te worden voldaan via toernooi.nl. De inschrijving sluit vrijdag 1 juli om 23:59 uur. De planning zal uiterlijk op donderdag 7 juli worden verstuurd. inschrijven kan via internet via onderstaande link.

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat