Home
Facebook Instagram

Een mooie opbrengst voor twee goede doelen tijdens het Pinkstertoernooi in Biddinghuizen

Een mooie opbrengst voor twee goede doelen tijdens het Pinkstertoernooi in Biddinghuizen Biddinghuizen - 13 juni 2022.  De 21ste editie van het Pinkstertoernooi in Biddinghuizen is weer gespeeld van 2 t/m 6 juni. Het jaarlijkse gezelligheidstoernooi kon de afgelopen twee jaren niet doorgaan vanwege corona, maar is dit jaar met succes georganiseerd.

Dit jaar was er gekozen om het dierenpark De Scharrelberg in Biddinghuizen als goed doel een handje te helpen. De kinderboerderij was op zoek naar een gift voor het hekwerk rondom de broedplek en daar heeft BAS Tennis & Padel een mooie bijdrage aan kunnen leveren.
 
Tijdens het Pinkstertoernooi, dat ook toegankelijk was voor deelnemers zonder club- of KNLTBlidmaatschap, waren 116 fanatieke deelnemers actief. Onder de deelnemers bevonden zich ook een groep kinderen, die samen met een ouder gratis konden meespelen. Helaas was het weer niet altijd even goed waardoor 5 wedstrijden in Lelystad gespeeld werden bij Flevo Padel. De toernooicommissie was tevreden met het totaal aantal inschrijvingen, al waren er te weinig tennissers volgens de voorzitter van de Pinkstercommissie, Carl Custers. Daarentegen waren de padelbanen continu vol. De kampioenen in de hoofdklasse padel van dit jaar kwamen uit Lelystad. Pieter Hermus en Remco Bruggeman wisten alle wedstrijden te winnen.
 
Het toernooi werd overigens mede mogelijk gemaakt door de vele sponsors en de mooie financiële ondersteuning van de Provincie Flevoland en Sportservice Flevoland.
 
Op het toernooi was Henk Aernaudts aanwezig als afgevaardigde van het Dierenpark De Scharrelberg. Gezamenlijk  met alle deelnemers en sponsoren is er € 2.500,- opgehaald. Daarnaast speelde een aantal deelnemers tijdens het toernooi met een T-shirt waarop informatie stond over Pieter Gros die voor Reuma Nederland geld gaat ophalen. Zijn doel is om op 25 augustus a.s. te gaan kajakken rond Flevoland. De Pinkstercommissie besloot om daarvoor ook € 500,- te doneren.
 
Terugkijkend op het toernooi is de Pinkstercommissie zeer tevreden! Het eerste evenement na corona kende veel deelnemers en ondanks het weer ook veel toeschouwers. Bij BAS Tennis & Padel wordt het volgende toernooi (Padel Open) alweer snel gespeeld in week 28, inschrijven is al mogelijk via www.toernooi.nl.
 
 
 


<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat