Home
Facebook Instagram

AFP Trade Padel Open 2022 succesvol verlopen

Biddinghuizen - 25 juli 2022.  BAS Tennis & Padel kijkt tevreden terug op het inmiddels traditioneel geworden, Biddinghuizer open padeltoernooi.

Met bijna 100 deelnemers op 10 onderdelen, 76 padellers en 26 tennissers, waarvan er een aantal aan beide sporten meededen, was deze editie weer groter dan de voorgaande jaren. Dat zag er echter twee dagen voor de sluiting van de inschrijving niet naar uit maar door een extra inspanning van de organisatie en het verschuiven van de deadline werd het vorige record ruim overtroffen.
De organisatie koos ervoor om een niet officieel toernooi via de KNLTB te organiseren, omdat er dan afgeweken kan worden van de officiële KNLTB-regels. Hierdoor was het mogelijk om dames en heren gemixt te laten spelen in alle padel klassen en werd er ook een tennistoernooi in opgenomen.
Leden van de vereniging speelden samen in een toernooi hun favoriete sport. Verder was het bijzonder dat ook spelers die geen lid zijn van een tennis- of padel- vereniging konden deelnemen waardoor het toernooi ook geschikt was om eens op een competitieve manier kennis te maken met beide sporten.

Sponsoren
Hoofdsponsor en naamgever was dit jaar AFP Trade uit Lelystad.
Mede door hun deelname en ondersteund door de subsponsors
  • Certion turbine support team
  • Van Liere landbouw
  • Autobedrijven Jacob Schaap
  • Knipscheer infrastructuur
  • Padelbouw
  • Solana reclamecentrum
  • Bag2school
was het onder andere mogelijk om alle deelnemers een mooi welkomstgeschenk aan te bieden. Voor de padelllers was dat een sportshirt bedrukt met de namen van de sponsors waarin de komende jaren fanatiek gespeeld kan worden.
Co-sponsors Zuyver juweliers Dronten & Harderwijk, Chinees restaurant Jade City en de Mitra Christiaan Voogt drankenspeciaalzaak sponsorden een deel van de prijzen en Kamado sheriff, importeur van Kamado Joe barbecues en Poelier Kippie Dronten zorgden voor de inwendige mens.

Vrijwilligers
Tijdens het toernooi zijn talloze vrijwilligers actief geweest, gevraagd en ongevraagd. Zonder deze hulp is een toernooi dat in een complete week in beslag legt niet uitvoerbaar. Aan het Biddinghuizer motto: "we doen het samen" werd, gedurende de gehele week maar ook in de weken vooraf en zelfs ruim daarna, zichtbaar en onzichtbaar, handen en voeten gegeven. 
De wedstrijden verliepen mede door het mooie weer voorspoedig. Op het sportpark was het praktisch het gehele toernooi gezellig druk met een positieve sfeer.
De vereniging kijkt tevreden terug op een goed verlopen toernooi. Wij hopen iedereen volgend jaar weer te zien bij het Padel Open 2023 in week 28 van 10 tot 16 juli 2023. 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat