Home
Facebook Instagram

Inschrijven Wintercompetitie Padel

Inschrijven Wintercompetitie Padel Biddinghuizen - 11 september 2022.  Hoewel we nog druk bezig zijn met diverse toernooien, komende week de clubkampioenschappen worden gespeeld en de najaarscompetitie nog niet begonnen is kunnen we ons ook alweer inschrijven voor de wintercompetitie padel.

De competitie bestaat uit vier dubbelpartijen. Door het spelen van deze competitie kun je dus het hele jaar padelcompetitie spelen. Ideaal om je padelskills te verbeteren en wedstrijdervaring op te doen, maar het is uiteraard ook heel gezellig om samen met je team tegen andere teams te spelen.

Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers.

De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Voor padelspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. Ook deze competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde.

Meer bijzonderheden en de speeldata kunt u terugvinden op de website van de website www.KNLTBpadel.nl
Inschrijven voor de wintercompetitie padel sluit 13 september. 
Aanmelden doet de aanvoerder van het team door een bericht aan Bert Keek te sturen waarin je aangeeft op welke dag je wilt spelen en wie er in je team zitten.

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat