Home
Facebook Instagram

Pinkstertoernooi BAS levert € 3.500 op voor het goede doel!

Pinkstertoernooi BAS levert € 3.500 op voor het goede doel! Biddinghuizen - 8 juni 2023.  De 22ste editie van het Pinkstertoernooi in Biddinghuizen is weer gespeeld van 25 t/m 29 mei. Het jaarlijkse gezelligheidstoernooi is, m.n. door de enthousiaste deelnemers en het mooie weer, succesvol verlopen.

Tijdens het Pinkstertoernooi waren er 148 fanatieke deelnemers. Omdat er zoveel inschrijvingen waren voor de padelwedstrijden moest de verliezersronde deels gespeeld worden bij ATC in Dronten.
 
De toernooicommissie was zeer tevreden met het totale aantal inschrijvingen, al had de organisatie gehoopt op meer tennissers. De kampioenen waren dit jaar:

in de hoogste klasse padel (4/5) - Gert-Jan Fidder & Foort Sandee
In de hoogste klasse tennis mix 7 - Niels Roos & Esther Kuipers
In de hoogste klasse tennis dames dubbel 7 - Marijke Bangma & Danielle Buiting
In de hoogste klasse heren dubbel 7 - Pieter Gros & Tom Halsema 

Op het toernooi waren Jannie Bos en een aantal vrijwilligers aanwezig als afgevaardigden van het Inloophuis De Kans.
Een mooi bedrag van € 3500,- werd opgehaald en dit is mede mogelijk gemaakt door alle deelnemers en sponsoren. Carl Custers - voorzitter van de Pinkstercommissie- overhandigde de cheque aan Jannie Bos. Jannie zei dat zij kippenvel kreeg van zo’n mooi bedrag en dat het bedrag goed besteed gaat worden aan de inrichting van het nieuwe pand aan de Dreef 5.
 
Dit jaar was er voor gekozen om het Inloophuis De Kans in Biddinghuizen als goed doel een handje te helpen. Het Inloophuis De Kans is er voor iedereen! Je kunt er een kopje koffie/thee drinken, een warme maaltijd nuttigen, een krant/ tijdschrift lezen, gewoon een babbeltje maken en daarnaast worden er diverse activiteiten aangeboden.
 
Terugkijkend is de Pinkstercommissie zeer tevreden en wil langs deze weg nogmaals alle sponsoren en deelnemers, vrijwilligers en ATC Dronten bedanken voor een zeer geslaagd Pinkstertoernooi!
 
 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat