Home
Facebook Instagram

BAS tennis en padel Open 2023

BAS tennis en padel Open 2023 Biddinghuizen - 11 juni 2023.  Van 10 tot en met 16 juli wordt op sportpark "de Schelp" in Biddinghuizen het "BAS Padel Open 2023" toernooi gespeeld. Er wordt ook dit jaar zowel padel als tennis gespeeld.

Het toernooi is geen officieel KNLTB-toernooi, de resultaten zijn niet van invloed op de individuele KNLTB-ranking. Iedereen mag meedoen, ook spelers die geen lid zijn van de KNLTB of van een padel of tennisclub. 
En er mag zowel bij tennis als padel worden meegedaan.
Er wordt gespeeld in verschillende klassen. Het niveau van de sterkste speler van het koppel bepaalt de klasse waar moet worden ingeschreven.  
Spelers kunnen zich voor maximaal 1 padelklasse inschrijven. Er zijn geen aparte mannen of vrouwen categorieën bij het padel. In elke klasse spelen dus koppels van 2 vrouwen, 2 mannen of 1 vrouw en 1 man door elkaar.  
Ook bij tennis mag maximaal 1 klasse worden meegespeeld. Voor bij de tennis onderdelen is er wel onderscheid gemaakt tussen vrouwen en mannen. Inschrijfgeld bedraagt €15,- voor deelname aan 1 onderdeel en voor 2 onderdelen €25,-. Inschrijfgeld dient vooraf te worden voldaan via www.toernooi.nl. De inschrijving sluit op zaterdag 1 juli om 23:59 uur. 

We hopen weer op een zo groot mogelijke deelname.

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat