Home
Facebook Instagram

Pinkstertoernooi 2024

Pinkstertoernooi 2024 Biddinghuizen - 18 maart 2024.  Het is bijna zover!!!
Vanaf woensdag 15 mei 2024 tot en met maandag 20 mei 2024 vindt het Pinkstertoernooi voor de 23ste keer plaats bij BAS Tennis & Padel op het prachtige sportpark De Schelp in Biddinghuizen.Dit jaar hebben we niet alleen geweldige sportmomenten voor jullie in petto, maar ook dit jaar willen we samen een positieve impact hebben op onze gemeenschap. We hebben gekozen voor twee bijzondere goede doelen: het Toon Hermans Huis en Cake voor Kids om een gedeelte van de opbrengst van het toernooi aan te schenken.
 
Toon Hermans Huis
Het inloophuis is open over kanker. Zij weten wat het is om met kanker geconfronteerd te worden. De deur staat open voor iedereen die kanker heeft, of heeft gehad, partners, kinderen, familie, vrienden en nabestaanden. Zij bieden ondersteuning in alle fasen van het ziekteproces.
Het Toon Hermans Huis wordt volledig gedraaid op vrijwilligers en donaties.
 
Cake voor Kids
Stichting Cake voor Kids decoreert en doneert verjaardagstaarten voor kinderen van 1 tot en met 14 jaar, waarvan de ouders gebruik maken van de Voedselbank in Dronten, Biddinghuizen of Swifterbant.
 
Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor tennis- en padelwedstrijden in de Dubbel en de Mix 17+. Iedereen is welkom, ongeacht of je lid bent van een tennis- en/of padelvereniging. Plezier en sportiviteit staat voor op en natuurlijk dragen we ook bij aan de goede doelen.
 Aanmelden voor het toernooi kan eenvoudig via www.toernooi.nl -> Pinkstertoernooi 2024.
 
Of je nu deelneemt aan de wedstrijden, supporter langs de zijlijn, of gewoon langskomt voor de gezelligheid – we kijken ernaar uit om samen met jullie een onvergetelijk Pinkstertoernooi te beleven.
 
De Pinkstercommissie is al druk bezig met de voorbereiding en we hopen jullie allemaal te verwelkomen op ons tennispark in Biddinghuizen.

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat