Home
Facebook Instagram

Dennis Kloosterman wint Clubkampioenschap

Dennis Kloosterman wint Clubkampioenschap Biddinghuizen - 24 augustus 2014.  De clubkampioenschappen single/ mix senioren zijn gespeeld van woensdag 13 augustus t/m zondag 24 augustus. Dit toernooi heeft weer de nodige spannende wedstrijden opgeleverd.

Dennis Kloosterman wint heren single A

Op het hoogste niveau van de heren single was het de jongste deelnemer die de titel won. Dennis Kloosterman wist eerste van de poule te worden. In de andere poule wist Andre Ceelen eerste te worden. Dennis won vervolgens van Roel Kieft en Ate Veenstra van Andre Ceelen. Voor de finale betekende dit dat Dennis en Ate het nogmaals tegen elkaar op moesten nemen. In de poule wist Dennis in een twee setter te winnen. In de finale werd het hem moeilijker gemaakt, in een spannende driesetter wist de jonge telg uiteindelijk te winnen.  Ate Veenstra werd tweede en op de derde plek is Roel Kieft geëindigd.  

Van de heren single B was er een poule gemaakt. 5 heren mochten strijden voor de titel. Martin van het Hoofd wist al zijn wedstrijden te winnen. Martin tenniste goed en liet zo min mogelijk liggen. Oscar Bregman is tweede geworden en Tino Heijnen derde. 

Herman Stegeman was lekker op dreef, door al zijn potjes te winnen werd hij eerste in de heren single C. Henk Aernaudts wist een mooie tweede plek te behalen en Wijnand Spanjer de derde plaats. 

In de dames single A is Richella Bakker kampioen geworden. Zij speelt het hele seizoen goed tennis en traint hard. Deze inzet heeft ze weten te verzilveren met alleen maar winst partijen. Ze speelde geconcentreerd en maakte weinig fouten. Hierdoor kwam ze de eerste wedstrijden vrij makkelijk door. Op de finale dag zou het erom spannen. Marjon Tijhuis was haar tegenstandster. Marjon sloeg tijdens de singles killerbackhands, waarmee ze haar tegenstanders het nakijken gaf. Richella bleef koel en heeft Marjon kunnen verslaan. Lisette Morren en Marina Heezen speelden een spannende wedstrijd voor de derde plek. Na een vermoeiende driesetter kwam Lisette als winnaar uit de bus.


Naast de singles werd er ook nog de mix gespeeld.

In de mix A waren het Roel Kieft en Richella Bakker die de eerste prijs mee naar huis mochten nemen. Vorig jaar moesten zij Ate en Regina Veenstra voor zich laten op het podium, maar dit jaar wisten zij dan toch de hoofdprijs in de wacht te slepen. In de poule wisten zij van Dennis Kloosterman en Sanne van Velde te winnen. In de finale lukte het hen weer. Op de derde plaats eindigden Nico Bakker en Claudia Walsarie Wolff. In de poule verloren zij nog van Leen Baijense en Marjon Tijhuis, maar in de wedstrijd voor de derde en vierde plek wisten zij dan toch te winnen.

De mix B werd gedomineerd door Carl Custers en Petra Sandee. Zij wonnen al hun partijen en verdienden hiermee de eerste plaats.  Henk Stegeman en Margreet Jobing werden tweede. Henk was zo vast als een huis en Margreet sloeg er vol op los, deze combinatie zorgde voor mooie wedstrijden en een tweede plaats. Oscar Bregman en Annette van Asselt wisten in een driesetter Monique van Diepen en René Knipscheer achter zich te laten en een derde plek te bemachtigen.

 
 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat