Home
Facebook Instagram

Drie Dorpen Toernooi 2014

Biddinghuizen - 17 november 2014.  Onder prachtige omstandigheden was ook het tweede driedorpen toernooi een succes. Alleen de eerste vrijdag in Dronten hadden we een beetje regen, de rest van de dagen vooral zon!

Ook qua deelnemers was het prima. Meer dan 100 deelnemers, keurig verdeeld over de dorpen, is een prima aantal voor zo'n jong toernooi. Extra leuk was het feit dat ook in de jeugd voldoende deelname was voor 2 poules, namelijk Geel en Groen. Geel, de oudste jeugd werd gewonnen door Luuk en Sam Goes uit Dronten. De groene kids Jara de Boer en Manisha Deenik uit Swifterbant waren de sterkste bij hun leeftijdgenootjes.

Dat vooral verbroedering tussen de dorpen centraal staat, werd door de deelnemers goed begrepen, want er viel geen onvertogen woord op de banen! De organisatie probeert de deelnemers minimaal één keer in elk dorp te laten tennissen. Dat lukt lang niet in alle gevallen, maar bij Jan Lukassen lukte dat buitengewoon goed. Hij mocht alle dagen spelen. Voor de organisatie de reden om hem, en daarmee Dronten, de wisselbeker uit te reiken!

Met grote dank aan alle vrijwilligers en onze sponsoren, snackbar Twins, Inachos en Mitra, ligt de tweede editie van het driedorpen toernooi weer achter ons. Dus.... tot volgende jaar voor de derde!
 
Bestuur
Drie Dorpen Toernooi
Jan, Ingrid, Leen, Lennart, Mark en Bert


<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat