Home
Facebook Instagram

Inschrijven BRRRR competitie verlengd

Biddinghuizen - 7 januari 2015.  De BRRR-competitie is er weer en we kunnen jullie zeggen dat de inschrijving verlengd is. Tot en met woensdag de 14e januari kunnen jullie je inschrijven voor deze competitie.
Lekker door tennissen in de “BRRR maanden”. Het is nog gezellig ook!


Voor het vierde jaar willen we de senioren van BAS-Tennis de kans bieden om van eind januari t/m begin maart op een leuke en competitieve met elkaar tennissend de winter door te komen. Hiervoor geef je jezelf als vast koppel op voor een herendubbel of mixed. Heb je geen partner, is er de mogelijkheid jezelf op te geven als ‘ partner wanted’. We zullen ons best doen in dit geval een geschikte partner te vinden.

De opgave loopt dit jaar via toernooi.nl. Ook kun je daar (en op onze website) de uitslagen en standen volgen. In de Biddinghuizen Actueel en op de website wordt bovendien geregeld andere informatie gegeven.
Bij de opgave kun je aangeven in welke poule je wilt spelen en welke verhinderingen je hebt. De niveau’s zijn vergelijkbaar met de clubkampioenschappen. We kennen daar een A, B en C indeling. A zijn de allersterksten (globaal speelsterkte 6 en hoger, niveau B speelsterkte 6 – 7 en niveau C speelsterkte 7 – 9). Het kan zijn dat we op grond van de inschrijvingen in overleg je een ander niveau voorstellen. Uitgangspunt is vooral veel spannende partijen te kunnen spelen.
De inschrijvingen voor de HD A poule  waren vorig jaar minimaal; het was een uitdaging om een poule rond te krijgen. Mogelijk vormt dit ook komend jaar een uitdaging. We hopen in ieder geval een poule van 3  samen te kunnen stellen. Voor komend jaar komen we uit op onderstaande onderdelen. Richtlijn is 1 onderdeel per persoon.

Heren:            HD A, HDB en HD C

(damesdubbels doen we niet wegens geringe interesse)

Gemend Dubbel:    GD A, GD B en GD C
De koppels worden bij voldoende belangstelling ingedeeld in poules. De vraag is doen we weer een slotdag? We zullen ons hierover beramen. Het is natuurlijk de periode van wintersport en andere verplichtingen. We willen graag dat dit geen belemmering gaat opleveren. Het speelschema gaat daar alle ruimte voor geven. Circa vijf dagen na de sluitingsdatum van inschrijving, is het speelschema te zien op toernooi.nl. Ben je onverwachts verhinderd op een gepland moment, heb je de vrijheid om met je partner en tegenstanders te kijken naar een ander geschikte dag/tijdstip. Je hebt daarvoor twee weken de tijd; de kans is groot dat dit lukt. Standen mogen per mail doorgegeven worden. Kortom: opgeven dus!
Je speelt met eigen ballen en je speelt voor de eer (en die is veel waard!). Hierdoor zijn er geen kosten verbonden aan deze competitie. Wel is het zo dat je ingepland gaat worden voor een kantinedienst op een vrijdagavond of zondagmiddag. Je houdt dan ook de standen bij en geeft dit per mail aan Richella of Gijs door als een van ons er de betreffende avond niet is. Kortom, ‘we doen het samen’ zoals we zeggen in Biddinghuizen! Zie verder de spelregels hierna.
Wij hopen op veel enthousiaste inschrijvingen, mooie partijen en gezelligheid in de kantine en rond de baan!naast wie sta jij straks op de baan?

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat