Home
Facebook Instagram

Zomeravondcompetitie

Biddinghuizen - 12 januari 2015.  Leden van BAS Tennis,

Ook in 2015 organiseert de KNLTB voor het District Gelderland de zomeravondcompetitie. Een (dubbel)competitie die vooral gekenmerkt wordt door het gezelligheidskarakter, geen promotie/degradatie kent.


Wat minder rivaliteit heeft de voorjaarscompetitie, waarbij lange en leuke rally's belangrijker zijn dan een 6-0 6-0 overwinning. Deelname is mogelijk voor spelers van 17 jaar en ouder.
 
Speeldagen, inhalen, aanvangstijd
Woensdagavonden: 13, 20 en 27 mei, 3, 10 en 17 juni.
Aanvang van de wedstrijden: 19.00 uur. Elke ploeg speelt 3 thuis- en 3 uitwedstrijden.
Aantal partijen per competitiesoort
Gemengd: 1 damesdubbel, 1 herendubbel, 2 gemengddubbels
Heren: 4 herendubbels
Dames: 4 damesdubbels
Samenstelling ploegen
Gemengd: minimaal 2 dames en 2 heren
Heren: minimaal 4 heren
Dames: minimaal 4 dames

Puntentelling NIEUW
In de zomeravondcompetitie wordt met ingang van 2015 een wedstrijdtiebreak (10 punten) als vervangende beslissende (derde) set gespeeld. Een dergelijke wedstrijdtiebreak als vervangende beslissende set wordt gespeeld op het moment dat de stand één set gelijk is. Winnaar van de beslissende tiebreak – en daarmee ook van de partij – is degene die het eerst tien punten behaalt op voorwaarde dat er een verschil is van twee punten. Deze tiebreak vervangt de beslissende laatste set en geldt voor de partijuitslag als een set met games (7-6).

Inschrijven
Graag opgeven via een mail aan vcl@bastennis.nl met je naam, KNLTB nummer, speelsterkte en soort competitie dat je wilt spelen. Het liefst als compleet team door de aanvoerder.
De inschrijving dient vóór 21 februari 2015 bij mij binnen te zijn!
Wij kunnen in totaal 6 teams inschrijven waarbij we het principe hanteren van vol is vol. Dus de eerste 6 teams die zich aanmelden zullen worden ingeschreven.
Vragen?
Het bovengenoemde mailadres wordt periodiek met vaak lange tijd er tussen. Dus wanneer je wilt weten wat de competitie inhoud, spreek me dan even aan (of bel me even) dan zal ik dit toelichten.
Met vriendelijke groet,

Leen Baijense
Vereniging competitie leider

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat