Home
Facebook Instagram

BRRRR Competitie.... Wat denk jij??

Biddinghuizen - 16 januari 2015.  De indeling van de Brrr-competitie is bekend. De komende weken zullen 14 teams de strijd met elkaar aangaan voor de winst in de eigen categorie. Gezien de indeling zal er de nodige spanning zijn en veel afhangen van de vorm van de dag.

Of trekken bepaalde teams andere zaken uit hun pocket, bijvoorbeeld hun portemonnee om aan match-fixing te doen en hun overwinning veilig te stellen? De tijd zal het leren, maar we zijn er nieuwsgierig naar ieders mening over de kanshebbers in elke categorie. Welke 28 clubleden maken gebruik van deze uniek kans een paar leuke potjes tennis te gaan spelen?
 
In de mix A doen de volgende teams mee:
Andre en Claudia, een mooi team op de baan maar geen koppel
Broer en zus Bakker, een familiekoppel kennelijk een goede band dat ze dit aandurven
Roel en Sanne, zijn niets van elkaar en mag ook niet van zus Bakker denk ik
Nog zo’n familiekoppel, Dennis en Marina. Ging kennelijk goed vorig jaar want ze zijn er weerLastig in te schatten wie hier gaat winnen. Zus Bakker zit in de wedstrijdleiding en kan dus gebruik maken van extra mogelijkheden. Maar heeft ze dat nodig en zal ze er gebruik van maken? Het eerste zou zo maar kunnen, ik denk niet dat er een team is dat ongeslagen blijft in deze categorie. Wie het dan gaat winnen? Wat denken de stuurlui aan wal?
 
In de mix B hebben we zes teams:
Jacco en Lisette hebben nog nooit verloren samen (en voor zover ik weet ook niet samen gespeeld)
Gijs de winnaar van vorig jaar, met Paula wordt duidelijk of dat kwam door zijn maatje toen
Carl heeft dat maatje Monique van vorig jaar gestrikt en zij maken dan ook volop kans
Gerrit en Petra nemen veel ervaring mee, zowel met winnen als verliezen
Oscar en Annette een ingespeeld en geducht koppel wat er vorig jaar heel dichtbij zat
Jennie en Saskia, daar win je pas van als echt de laatste punt gewonnen isOok hier weer teams die allemaal dicht bij elkaar zitten en het elkaar reuze spannend gaan maken. Voor mij is er geen echte favoriet maar mogelijk denken anderen daar anders over. Ook hier verwacht ik niet dat er een team is wat ongeslagen blijft, wel teams die dat graag zouden willen natuurlijk! De winnaar kan dus ook bepaald worden door behaalde score in sets en games. Kortom, elke bal doet er toe in deze spannende  strijd.
 
We krijgen ook nog een heeren-strijd met de volgende vier teams
Hans Jos, lastig koppel om hier van te winnen denk ik
Herman Wiebrand, zijn dit de diesels die steeds de derde set naar hun hand zetten
Henk Leen, hoe buiten zij hun ervaring uit
Sjaak Roel, wat is hun tactisch strijdplan om de andere teams te verassenVoor zover ik al deze heren goed ken, zal de strijd volop gestreden worden. Ik heb hier wel een idee maar de praktijk zal het leren. Ik verwacht heel wat spannende strijd en verwacht vooral veel mooie lange rally’s. Plezier en strijd gaat hier zeker hand in hand, maar wie komt er als winnaar in de krant?
 
Vanaf 30 januari brandt deze strijd los tot begin maart. Op onze (vernieuwde) site en natuurlijk in de BA zal u geïnformeerd worden over wat geweest is en komen gaat. Als de wedstrijden gespeeld worden is natuurlijk de kantine open, brandt de terraskachel, brandt de strijd los op baan 1 2 en 3 zodat je dat lekker lui vanaf het terras kunt aanschouwen onder het genot van ..
 
Graag tot ziens en spelers en kijker: veel plezier!!

Gijs
 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat