Home
Facebook Instagram

TENNIS BUDDY

Biddinghuizen - 19 maart 2015.  Zowel landelijk alsmede bij BAS tennis neemt het aantal spelende leden helaas af. Om dit tij te keren is dus actie nodig. Als voorbereiding op de te ondernemen acties heeft een vertegenwoordiging van het bestuur deel genomen aan een voorlichting bijeenkomst van de KNLTB.

Naast een aantal suggesties van de KNLTB had het bestuur ook zelf een aantal ideeën om het voor nieuwe leden aantrekkelijker te maken om bij BAS Tennis lid te worden.
 
Eén van de suggesties was het invoeren van het zogenaamde “Buddy” systeem. Uit KNLTB onderzoeken is namelijk gebleken dat veel nieuwe leden bij een tennisvereniging binnen 1-3 jaar weer afhaken als tennis lid omdat ze hun draai niet kunnen vinden bij de  betreffende vereniging. Vaak komt dit omdat ze niet weten met wie ze moeten gaan tennissen en nog te weinig leden van de club kennen om zich gebonden te voelen aan de tennisvereniging. Wij willen deze nieuwe leden graag behouden voor onze vereniging. Daarom willen we hen laten ervaren dat ze erg welkom zijn bij de club. Om dit te realiseren willen we bij BAS Tennis het succesvol bewezen “Tennis Buddy-systeem” invoeren.
 
Wat doet een Tennis  Buddy, het is heel simpel : De enige taak van een Tennis Buddy is er toe bijdragen dat een nieuw lid zich welkom voelt en zoveel mogelijk leden leert kennen.
Als Tennis Buddy doe je dat door de nieuwkomer, of een reeds bestaand lid die nog steeds behoefte hieraan heeft, bij andere leden te introduceren. Als Tennis Buddy ga je dus af en toe met een nieuw lid tennissen en introduceer je hem/haar bij andere leden. Zo help je de nieuweling een beetje op weg binnen onze vereniging en leer je bovendien zelf ook weer nieuwe mensen kennen.
 
Wil jij, als huidig lid van BAS tennis, onze vereniging en haar nieuwe leden helpen door Tennis Buddy te worden? Ja? Dan komt jouw naam, speelsterkte, mailadres en/of telefoonnummer op het introductie formulier nieuwe leden en, na jouw toestemming, op onze site. Het nieuwe lid kan dan een keuze maken van welke Tennis Buddy hij of zij gebruik van wil maken.
 
Wat moet je doen? Je opgeven als Tennis Buddy bij onze ledenadministratie via mail adres ledenadmin@bastennis.nl , vermeld hierbij ook jouw speelsterkte en telefoon nummer en geef aan of we je mogen vermelden op onze site.
 
Tot slot, de insteek is dat deze Tennis  Buddy is  voor nieuwe leden. Ook reeds bestaande leden die graag wat meer mensen willen leren kennen mogen  ook gebruik maken van een Tennis Buddy.
 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat