Home
Facebook Instagram

Openingstoernooi BAS Tennis

Openingstoernooi BAS Tennis Biddinghuizen - 29 maart 2015.  Op zondag 29 maart werd het tennisseizoen geopend bij BAS Tennis met het openingstoernooi. Ondanks de grote donkerblauwe wolk die over heel Flevoland heen zou gaan volgens buienradar bleef het nog aardig droog.

Leen opende het toernooi met een praatje. De indeling van de dag werd besproken, de competitiebescheiden werden uitgedeeld, een (hopelijk) mooi tennisseizoen werd ingeluid.
Na twee potjes tennissen konden de deelnemers aanschuiven voor de lunch. De lunch werd verzorgt door de kantinecommissie. Een heerlijk soepje vooraf en daarna een aantal lekkere broodjes.
Vervolgens werden er nog 2 potjes gespeeld. Deze potjes werden in de regen gespeeld. Ondanks dat liet niemand zich uit het veld slaan. Iedereen tenniste lekker door. De één wat beter dan de andere. Sommigen gingen voor elke bal en knalden soms tegen de grond aan. Ja Jacco, we hebben je duik gezien. Dennis Kloosterman was het showmannetje van de dag, tot twee keer toe sloeg hij de bal door zijn benen naar de overkant. Herman en Eelse lieten hun vooruitgang zien. Wat anderen kwamen tot de conclusie dat ze nog wat moeten oefenen voordat de competitie begint. Al met al was het een leuke, gezellige dag. Een mooie opstart voor de competitie!
Wij wensen alle leden een fijn tennisseizoen en we hopen jullie in grote getale op de verschillende toernooien te zien!

Wedstrijdcommissie

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat