Home
Facebook Instagram

Opgave najaarscompetitie

Biddinghuizen - 3 mei 2015.  De Voorjaarscompetitie is nog in volle gang, maar vanaf nu kunnen jullie je aanmelden voor de KNLTB Najaarscompetitie 2015.

Competitie spelen is voor veel spelers een van de hoogtepunten van het seizoen. Voor spelers betekent competitie spelen een teamprestatie neerzetten, onderlinge concurrentie en trainen voor een doel. Ook voor onze vereniging is de competitie belangrijk. Niet alleen omdat het veel sfeer en gezelligheid op de club brengt, maar ook omdat competitie spelen voor verbinding tussen de leden zorgt.
InschrijvingDit kan tot 23 mei doormiddel van via een mail aan vcl@bastennis.nl met je naam, KNLTB nummer, speelsterkte en soort competitie dat je wilt spelen. Het liefst als compleet team door de aanvoerder.
Het bovengenoemde mailadres wordt periodiek met vaak lange tijd er tussen. Dus wanneer je wilt weten wat de verschillende competities inhouden, spreek me dan even aan (of bel me even) dan zal ik dit toelichten.
Bekijk via de volgende link de inschrijfmogelijkheden voor de Najaarscompetitie 2015: 

http://www.knltb.nl/siteassets/1.-knltb.nl/downloads/tennissers/competitie/najaarscompetitie/inschrijfmogelijkheden-najaarscompetitie-2015.pdf.

De Najaarscompetitie wordt in het algemeen gespeeld in afdelingen van acht ploegen, waarin een halve competitie wordt gespeeld (zeven speeldagen).
WijzigingenTen opzichte van 2014 is er een aantal wijzigingen doorgevoerd door de KNLTB voor de Najaarscompetitie:

Er zal meer aandacht worden besteed aan het verkorten van de reisafstanden.
In de avondcompetities geldt bij iedere partij een wedstrijdtiebreak (10 punten) als vervangende beslissende (derde) set.
Dit jaar kunnnen jullie, naast de vertrouwde dubbel competities, kiezen tussen twee soorten Heren- en Damescompetitie op zaterdag: een vorm met 4 enkels en 2 dubbels of 2 enkels en 3 dubbels.
Uit onderzoek is gebleken dat er bij de 17+ en 35+ competitiesoorten in het najaar bijna geen verschillen waren op het gebied van leeftijd. Om versnippering – en daarmee de kans op grotere reisafstanden – te voorkomen, zijn er in de editie van 2015 alleen 17+. 
Extra mededeling: In verband met de zomeravond competitie kan er op de woendsdag avonden 13 mei, 27 mei en 10 juni pas na 21.00 uur (op 1 baan) vrij getennist worden
 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat