Home
Facebook Instagram

Pinkstertoernooi 2015

Biddinghuizen - 8 mei 2015.  Nog eventjes en dan starten we voor de 16e keer met het Pinkstertoernooi in Biddinghuizen. Vanaf donderdag 21 mei 2015 tot en met maandag 25 mei 2015 worden er weer vele leuke en spannende tenniswedstrijden gespeeld in de dubbel en de mix 17+.

Ook vinden er weer diverse activiteiten op en rondom de tennisbaan plaats voor jong en oud. Let op: dit jaar hebben we naast de standaard categorieën een nieuwe variant in het leven geroepen:  ouder-kind poule.
 
Net als voorgaande jaren gaat de opbrengst naar een goed doel. Dit jaar is voor de Stichting Voedselbank Dronten gekozen. De Voedselbank helpt mensen, die onder een bepaald bestaansminimum leven, door het verstrekken van voedselpakketten. In de gemeente Dronten voedde de Voedselbank in 2013 210 monden, eind  2014 waren dit er al 360. En de verwachting is dat dit zal uitgroeien naar 450 monden.
Hebben jij en je tennispartner zich nog niet ingeschreven voor het Pinkstertoernooi? Nee… schrijf je dan gauw in, dit kan tot donderdag 14 mei a.s. tot 24.00 uur via onderstaande link:

Wij gaan weer voor een fantastisch en gezellig toernooi met uiteraard een goede opbrengst voor
Stichting Voedselbank Dronten.
 
Sportieve groet,
Pinkstercommissie
************************************************************************************************
Goede opbrengst Pinkstertoernooi 2015
 
Van donderdag 21 mei 2015 tot en met maandag 25 mei 2015 is er bij BAS-Tennis in Biddinghuizen gestreden om de eer en natuurlijk de medailles. Er werd in 12 categorieën gespeeld. De winnaars in de hoogste categorie bij de heren dubbel 3/4 waren Johan Langkamp en Berry Witte. Bij de dames dubbel  5/6 waren Alice Hertong en Rochelle Twigt. In de mix 5 werden Regina Veenstra en Peter Ruiter kampioen. Dit jaar was er ook een ouder-kind poule gehouden, deze is gewonnen door
Ronald en Thijs Buis.
 
Omdat het hele toernooi in het teken stond van Stichting Voedselbank Dronten werden er naast de wedstrijden diverse  activiteiten georganiseerd, zoals een veiling, een loterij, het Rad van Fortuin en de Albert Heijn-winkelwagenactie.
Zo kon op Pinkstermaandag aan Stichting Voedselbank Dronten een cheque worden overhandigd ter waarde van € 3.000,=.
 
Wij kunnen concluderen dat BAS-Tennis wederom een mooi en gezellig tennistoernooi heeft georganiseerd, waarbij vrijwilligers, zo’n 140 deelnemers, toeschouwers en niet te vergeten een groot aantal sponsoren een prachtige opbrengst bij elkaar hebben getennist voor het goede doel.
 
De Pinkstercommissie wil hierbij iedereen, die er aan mee heeft gewerkt dat het toernooi wederom  een zeer geslaagd toernooi is geweest, hiervoor heel erg bedanken.

 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat