Home
Facebook Instagram

Clubkampioenschappen dubbel 2015

Biddinghuizen - 23 juni 2015.  Richella en Marjon winnen voor het derde jaar op een rij!

Einduitslagen en kampioenen zijn bekend:

Winnaars
Heren dubbel A
1
Arjan van de Bunt
Andre Ceelen
2
Leen Baijense
Ate Veenstra
3
Maurice Bakker (debutant)
Nico Bakker

Heren dubbel B 
1
Arno Nieland [2]
Jeffrey Walsarie Wolff
2
Herman Stegeman
Sjaak Twisk
3
Bouke Kloosterman [3]
Jeroen Verkuyl

Dames dubbel B
1
Paula Borm
Petra Broek
2
José Schoot Uiterkamp
Aaltje van Woerkom
3
Marije Baal, Van (debutant)
Robin Walsarie (debutant)

Dames dubbel A
1
Richella Bakker
Marjon Tijhuis
2
Sanne van Velde
Claudia Walsarie Wolff
Richella en Marjon winnen voor het derde jaar op een rij!
 
De clubkampioenschappen dubbel van 2015 zijn gespeeld. We hebben hele mooie wedstrijden gezien en gezellige dagen gehad met elkaar. Zo na de competitie is dit een mooie gelegenheid om te kijken hoe je qua niveau staat voor de komende toernooien. Het is ook een mooie gelegenheid om lekker een balletje te slaan en sportief bezig te zijn.
 
In de Heren dubbel A komt het niveau steeds dichter bij elkaar te liggen. De wedstrijden zijn spannend, er worden veel driesetters gespeeld. Het zijn zeer mooie en interessante wedstrijden om te zien. Arjan en Andre mogen zichzelf clubkampioenen noemen van 2015. Het leek even alsof zij ongeslagen kampioen zouden worden. Op de finaledag wisten Dennis en Roel, de clubkampioenen van vorig jaar, dit te voorkomen. In een mooie driesetter wonen zij van Arjan en Andre.
Ate en Leen wonnen al hun wedstrijden, behalve die tegen de nummer 1. Hierdoor kwamen zij op een mooie tweede plaats uit. De derde plaats was voor Nico en Maurice. Maurice is een nieuw lid bij BAS Tennis, hij deed voor de eerste keer mee en gaf gelijk zijn visitekaartje af.
 
In de heren dubbel B komt langzaam maar zeker ook het niveau dichter bij elkaar. De finale was dan ook een spannende wedstrijd. Herman en Sjaak wisten de eerste set te winnen. De tweede set ging gelijk op, maar het leek alsof Herman en Sjaak die ook wel zouden pakken. Arno en Jeffrey sloegen toch toe, zij pakten de tweede set. De derde set wisten zij ook binnen te slepen. Zij mochten als nummer 1 juichend plaatsnemen op het podium. Herman en Sjaak hebben bewezen dat zij een goed koppel zijn, een mooie tweede plaats was voor hen.
Als derde zijn geëindigd Bouke en Jeroen. Al waren zij dichtbij om ook voor de 1ste/2de plek te spelen. Van de nummers 1 en 2 verloren ze in een driesetter.
 
Voor de dames dubbel A was er een mooi poule gemaakt. Helaas vielen er een aantal wedstrijden uit en was de poule niet heel spannend. Om plaats 1 en 2 tennisten Richella en Marjon tegen Sanne en Claudia. In twee sets wisten Richella en Marjon alweer clubkampioen te worden. Zij zetten hun zegereeks voort in de A poule.
 
In de dames dubbel B was er ook een mooi poule gemaakt. 4 koppels streden om de eerste plaats. Paula en Petra wisten beslag te leggen op plek 1. Zij bleven ongeslagen dit toernooi. Wie tweede zou worden bleef tot het einde spannend. Zowel Jose en Aaltje, Monique en Annet, plus Robin en Marije hadden 2 wedstrijden verloren en 1 gewonnen. Het werden sets en games tellen, dat gaf de doorslag. Jose en Aaltje werden tweede en Marije en Robin namen genoegen met een derde plek.
 
Op zondagmiddag zat er een mooi toernooi op. De deelnemers waren fanatiek, sportief en gezellig. We hebben mooie dagen gehad.
 
De vereniging is klein, maar gezellig. We hopen dat de mensen die tennissen, maar geen toernooien spelen zich op willen geven voor de clubkampioenschappen single en mix, om de gezelligheid en sportiviteit te kunnen proeven. Als u geen partner heeft, geef u gerust op via

 http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=0E201F51-4F86-4700-AD19-BEB051194509
 
De wedstrijdcommissie zal een partner voor u proberen te zoeken. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! J
 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat