Home
Facebook Instagram

officieel bericht Pinkstertoernooi

Biddinghuizen - 28 juli 2015.  naar aanleiding van het pinkstertoernooi is er het volgende persbericht verschenen.

Goede opbrengst Pinkstertoernooi 2015
 
Van donderdag 21 mei 2015 tot en met maandag 25 mei 2015 is er bij BAS-Tennis in Biddinghuizen gestreden om de eer en natuurlijk de medailles. Er werd in 12 categorieën gespeeld. De winnaars in de hoogste categorie bij de heren dubbel 3/4 waren Johan Langkamp en Berry Witte. Bij de dames dubbel  5/6 waren Alice Hertong en Rochelle Twigt. In de mix 5 werden Regina Veenstra en Peter Ruiter kampioen. Dit jaar was er ook een ouder-kind poule gehouden, deze is gewonnen door
Ronald en Thijs Buis.
 
Omdat het hele toernooi in het teken stond van Stichting Voedselbank Dronten werden er naast de wedstrijden diverse  activiteiten georganiseerd, zoals een veiling, een loterij, het Rad van Fortuin en de Albert Heijn-winkelwagenactie.
Zo kon op Pinkstermaandag aan Stichting Voedselbank Dronten een cheque worden overhandigd ter waarde van € 3.000,=.
 
Wij kunnen concluderen dat BAS-Tennis wederom een mooi en gezellig tennistoernooi heeft georganiseerd, waarbij vrijwilligers, zo’n 140 deelnemers, toeschouwers en niet te vergeten een groot aantal sponsoren een prachtige opbrengst bij elkaar hebben getennist voor het goede doel.
 
De Pinkstercommissie wil hierbij iedereen, die er aan mee heeft gewerkt dat het toernooi wederom  een zeer geslaagd toernooi is geweest, hiervoor heel erg bedanken.
 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat