Home
Facebook Instagram

Tennislessen

Biddinghuizen - 17 augustus 2015.  Voor de winterlessen zijn de documenten weer te downloaden. Kijk onder de pagina Tennislessen voor meer info

Tennislessen bij BAS TennisBij BAS Tennis kunt u naast vrij tennissen ook les krijgen. Tennislessen kunnen worden gevolgd door jong en oud. De tennislessen van BAS Tennis worden verzorgd door TENNISCOLLEGE FLEVOLAND

TennisCollege Flevoland is een zelfstandige tennisschool die probeert bij diverse verenigingen/locaties in Flevoland een ideale tennissfeer te creëren. Elke vereniging heeft zijn eigen identiteit, we maken concrete programma´s voor de doelgroepen op de verschillende verenigingen. Van A(1) topspelers tot E(9) beginners, jong (5/6 jaar) tot oud (75/80 jaar) kunnen bij ons terecht.

Licenties
De leraren/leraressen van het TCF hebben de licenties van trainer A of A+B of A+B+C. Ook volgen de trainers diverse applicatie cursussen om up to date te blijven. Via de KNLTB en/of CIOS en/of ALO zijn de diploma´s behaald. Ook werken we met diverse stagiares die vanuit verschillende richtingen hun stage in tennis moeten afsluiten.

Formulieren
Onder de pagina Tennislessen staan de formulieren die u kunt downloaden om tennislessen / competitietraining te kunnen volgen, download u het voor u bestemde formulier en lever deze in bij Bas Tennis.
 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat