Home
Facebook Instagram

Clubkampioenschappen enkel mix 2015

Biddinghuizen - 20 augustus 2015.  De clubkampioenschappen startte met prachtig weer. Temperatuur aangenaam, een lekker zonnetje erbij, biertje erbij…… Heerlijk!
Er zijn mooie en spannende wedstrijden gespeeld. Hieronder vinden jullie de uitslagen.


Ate en Dennis speelden in de heren single A de finale tegen elkaar. Het beloofde een spannend potje te worden. Vorig jaar wist Dennis van Ate te winnen, maar het ligt erg dicht bij elkaar. Beide heren waren gefocust op de winst en speelden fanatiek. In een driesetter wist Ate de wedstrijd naar zich toe te trekken. Ate 1, Dennis 2. Als derde mocht Leen het podium beklimmen. Hij wist in een driesetter van Maurice te winnen.
 
Als eerste geplaatst in de heren single B was Hans Becker, hij wist deze plaatsing te bevestigen. In de finale won hij van Jennie Brandsma. Sjaak laat zien dat hij het laatste jaar steeds beter is gaan tennissen, hij werd 3de.
 
In de dames single A ging de winst tussen Regina en Richella. Zij maakten er een spannend potje van. Richella startte voortvarend, maar Regina wist zich goed terug te knokken en uiteindelijk de partij te winnen. De wedstrijd om plek 3 was een spannend potje, een driesetter met een tiebreak van 11-9. Lisette wist de wedstrijd van Anneloes te winnen en werd dus derde.
 
De gemengd dubbel A was een poule van 4 koppels. Roel en Richella wisten alles te winnen en hiermee verdienden zij de 1ste plek. Ate en Regina gaven goede tegenstand tegen Roel en Richella, maar ze verloren nipt. Nico en Marina zijn derde geworden.
 
De verhoudingen in de gemengd dubbel B lagen dicht bij elkaar. Het waren allen sterke koppels, op voorhand kon je moeilijk zeggen wie er zouden gaan winnen. Gerrit en Petra kwamen sterk uit de startblokken en zette dit tijdens het toernooi voort. Zij verloren geen wedstrijd en zijn 1ste geworden.
Jacco en Lisette groeiden in het toernooi. Zij begonnen steeds beter te spelen, dat resulteerde in een 2de plaats. Herman en Marina wisten beslag te leggen op plek 3.
 
Na een aantal jaren hebben we het voor elkaar gekregen om weer een C poule in de gemengd dubbel  te kunnen maken. Er waren 6 koppels. Zij speelden allen tot de finaledag.  De finalewedstrijd tussen Henk, Jose en Sjaak en Marije was een waardige finale. Zij speelden een spannende driesetter. Henk en Jose wisten deze te winnen. Als derde zijn geëindigd onze voorzitter Mart en Paula.
 
We hebben er weer een mooi toernooi op zitten. We wensen de mensen die najaarscompetitie spelen veel succes!
 
Wedstrijdcommissie
 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat