Home
Facebook Instagram

Van de voorzitter

Biddinghuizen - 18 december 2015.  Gebruik Tennispark

Gebruik Tennispark BAS
 
BAS tennis heeft prima tennisbanen en een schitterend tennispark, verder is het tennisspelletje een heerlijke sport om te beoefenen, ook nu in de winterperiode. Het is daarom tegenvallend dat zo weinig leden het tennispark opzoeken om een spelletje te tennissen.
Uiteraard zijn er altijd genoeg andere dingen te doen en is (helaas) de tennissport een sport waarbij jezelf kan kiezen om wel of niet te gaan.
Ondanks alle waarschuwingen om gezond te blijven door veel te bewegen en sporten is de opkomst op ons tennispark minimaal. Welke mogelijkheden zijn er:
 
Elke maandagavond is er vanaf 19:00 racket trekken, op deze avond plaats je jouw racket in een speciaal hiervoor ontworpen rek. De racket commissie trekt willekeurig rackets waardoor je elke keer met en tegen andere spelers speelt. Elke partij duurt een half uur.
Donderdagmiddag, een mannenmiddag die om 13.30 uur begint en waar je wordt ingedeeld door de donderdagmiddag leider, wat kan je verwachten:


Leuke, sportieve en spannende wedstrijden;
een break voor koffie, thee of frisdrank;
na de break een tweede ronde met een nieuwe indeling;
vanaf 16.30 uur is er tijd voor een drankje en hapje.


Opgenomen worden in een WhatsApp groep. Via deze WhatsApp groep kan je zelf vragen om tennismaatjes, uiteraard kan je jezelf ook aanmelden als er een oproep door een andere speler of speelster wordt gedaan. Opgeven kan door een mail te sturen naar penningmeester@bastennis.nl .
Het tennispark is voor leden 7 dagen in de week 24 uur per dag open, genoeg gelegenheid dus om van de tennisbanen gebruik te maken.
 
Zet je prioriteiten nog een keer op een rijtje en kom in tennis beweging door gebruik te maken van de genoemde tennis mogelijkheden, neem desnoods gezinsleden mee (hoeven per se geen lid te zijn) en ga lekker een potje tennissen.
 

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat