Home
Facebook Instagram

BRRR Competitie

Biddinghuizen - 27 december 2015.  Het is weer zover. De Agenda kan gepakt worden. Graag allemaal opgeven voor de leukste wintercompetitie

UITNODIGING VOOR DEELNAME WINTERCOMPETITIE BAS - TENNIS 
De brr competitie staat alweer voor de deur. De afgelopen jaren waren een succes en dit proberen we met deze editie, die begint op vrijdag 5 februari, weer te behalen. Deze wintercompetitie is bedoeld om mensen toch te laten tennissen in de winterperiode aangezien de meeste onder ons slapende tennissers zijn in de winter. Je kan jezelf opgeven voor de herendubbel, damesdubbel en/of de mixdubbel en je mag aan twee onderdelen meedoen (meer kan ook niet natuurlijk). Heb je geen partner, geef je dan ook op en we kijken of we een koppel kunnen maken.
 
De koppels worden ingedeeld in poules. Afhankelijk van het aantal koppels worden er meerdere poules gevormd naar inschatting van sterkte. Uitgangspunt is om zoveel mogelijk spannende partijen de baan op te krijgen zodat er veel gelopen moet worden. We spelen de partijen niet in sets, maar alleen in games. Dit betekent dat de wedstrijden maximaal een uur duren, zodat we zoveel mogelijk kunnen tennissen. Een wedstrijd kan dus eindigen in bijvoorbeeld 8 games voor en 5 games tegen.
 
Er wordt getennist op vier verschillende vrijdagen in de maand februari. De bedoeling is dat iedereen op zoveel mogelijk vrijdagen aan het tennissen komt. Op zondag 21 februari is de gelegenheid om wedstrijden in te halen. Mocht je een vrijdagavond niet kunnen, geef je dan wel gewoon op! We proberen hier omheen te plannen en zo veel mogelijk met je verhinderingen rekening te houden.
 
Verder willen we aangeven dat support langs de kant ook erg belangrijk is! Hoef je niet te tennissen? Kom dan gezellig wat drinken op onze prachtige club, hoe meer zielen hoe meer vreugd.
 
Er zijn geen kosten aan de brr competitie verbonden. Wel is het zo dat je als koppel ingepland kan worden voor een kantinedienst voor een vrijdagavond of 1 zondagmiddag. Je houdt dan ook de standen bij en geeft die aan Dennis of Marina door als die niet aanwezig zijn. 
 
Laat de competitie maar beginnen! Schrijf je snel in via:
 
http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=48510AC4-F857-497D-92A4-1E604C7C018D

Met sportieve groet,

Anneloes, Dennis en Marina

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat