Home
Facebook Instagram

Pinkstertoernooi BAS levert € 6.000,= op voor goede doelen

Pinkstertoernooi BAS levert € 6.000,= op voor goede doelen Biddinghuizen - 26 mei 2024.  De 23ste editie van het Pinkstertoernooi in Biddinghuizen is weer gespeeld van 15 mei t/m 20 mei 2024. Het jaarlijkse gezelligheidstoernooi is, met name door de enthousiaste en gezellige deelnemers en voor het overgrote deel mooie weer, succesvol verlopen.

Dit jaar was gekozen voor twee goede doelen, t.w.: Het Toon Hermans Huis en Cake voor Kids.
Het Toon Hermans Huis is een inloophuis, waar de deur altijd open staat voor iedereen die kanker heeft, of heeft gehad, partners, kinderen, familie, vrienden en/of nabestaanden. Zij weten wat het is om met kanker geconfronteerd te worden en bieden ondersteuning in alle fasen van het ziekteproces. Het Toon Hermans Huis wordt volledig gedraaid door vrijwilligers en donaties.
Het tweede goede doel waarvoor was gekozen, is Cake voor Kids: deze stichting decoreert en doneert verjaardagstaarten voor kinderen van 1 tot en met 14 jaar, waarvan de ouders gebruik maken van de Voedselbank in Dronten, Biddinghuizen of Swifterbant.
Tijdens het Pinkstertoernooi waren er 186 inschrijvingen. En omdat er zoveel inschrijvingen waren voor de padelwedstrijden, moest de verliezersronde deels gespeeld worden bij ATC in Dronten.

De kampioenen waren dit jaar:
- in de hoogste klasse padel 1/2/3 – Anastasiya Mulder en Dennis Kloosterman
- in de hoogste klasse tennis 5/6 – Annet en Arie de Graaf
Op het toernooi waren afgevaardigden van beide organisaties aanwezig. Zoals eerder aangegeven is er in totaal € 6.000,= opgehaald, mede mogelijk gemaakt door alle deelnemers en sponsoren.
Carl Custers - voorzitter van de Pinkstercommissie - reikte twee cheques uit van              € 3.000,=. Zichtbaar ontroerd van het mooie bedrag, namen beide voorzitters de cheques in ontvangst.
Terugkijkend is de Pinkstercommissie tevreden en wil langs deze weg nogmaals alle sponsoren en deelnemers, vrijwilligers en ATC Dronten bedanken voor een zeer geslaagd Pinkstertoernooi!

<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat