Home
Facebook Instagram

Padelbaan reserveren

Reserveren padelbaan
De padelbaan kan gereserveerd worden via onderstaande link. Iedereen kan via dit systeem reserveren voor maximaal 1 uur per dag. In het systeem worden een aantal gegevens gevraagd die ingevuld dienen te worden. 

Na het reserveren krijg je een bevestiging op je ingevulde e-mailadres.

Heb je gereserveerd maar lukt het toch niet om te spelen? Mail dan even naar reserveren@bastennis.nl met als onderwerp 'Reservering verwijderen (datum en tijd wanneer gereserveerd)'
 
Info leden BAS Tennis & Padel:
1. Laat je toevoegen in de BAS Tennis & Padel app
2. Vorm eerst een groepje van 4 personen waarmee je padel wilt gaan spelen. Kijk op het reserveringssysteem of de tijd die je wilt spelen nog beschikbaar is en reserveer.

Na ontvangst en terugkoppeling zal de padelbaan voor jullie gereserveerd zijn. Deze reservering zal dan ook in de planning zichtbaar worden. 
 
Info niet-leden:
Ben je geen lid van BAS Tennis & Padel , maar wil je toch graag een keer padel spelen, dan kun je een baan huren. De huur is € 7,50 per persoon per uur met een maximum van EUR 25,- per baan. De huur van een racket bedraagt € 5,00 per stuk.
Padelballen zijn te huur voor € 2,50 per koker (3 ballen).
Je kunt via hetzelfde systeem reserveren en aangeven bij het kopje moet er huur betaald worden? 'Ja'
 
Vooralsnog kunnen niet-leden de banen alleen reserveren van dinsdag t/m vrijdag tussen 19:00 uur en 23.00 uur én in het weekend. Dit komt omdat er dan iemand aanwezig kan zijn die de rackets en ballen mee kunnen geven. Willen jullie toch op een andere tijd? Overleg dit dan even telefonisch met één van de contactpersonen die vermeld staan in de reserveringspagina.

WE WILLEN IEDEREEN INFORMEREN DAT GOED SCHOEISEL VAN BELANG IS OM BLESSURES TE VOORKOMEN. ER WORDT GESPEELD OP KUNSTGRAS.

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat