Home
Facebook Instagram

Bas Tennis opent seizoen 2008

Biddinghuizen - 5 februari 2008.  Op 19 januari jl vond het openingstoernooi plaats op de kunstgrasbanen bij BAS Tennis. Ondanks de wisselende weersvoorspellingen, was het ten tijde van de wedstrijden gewoon droog en kon er prima worden getennist.

Van tevoren waren er na opgave door de deelnemers poules gemaakt, waarin voor de prijzen werd gestreden. Na afloop van de wedstrijden was er een chinees buffet en natuurlijk de prijsuitreiking.

Overigens zijn de competitietrainingen de hele winterperiode gewoon doorgegaan en wordt er nu alweer volop voorbereid op de komende competitie. Ook dit jaar zijn er weer een groot aantal teams dat mee gaat strijden om de kampioenschappen. Voor de zomeravondcompetitie heeft zich nu 1 gemengd team ingeschreven, maar daar komt wellicht nog wel wat bij. Op de woensdagmiddag zijn er 2 gemengde jeugdteams en op de donderdag zijn er twee damesteams ingeschreven.

Op de zaterdag gaan er 2 gemengde jeugdteams, 1 gemengd seniorenteam en 2 herenteams spelen. Het gemengd 35+ team is vorig jaar kampioen geworden en gaat zich bewijzen in de 2e klasse. Het heren 2 team is vorig jaar eveneens kampioen geworden en is gepromoveerd naar de 3e klasse.

Op de zondag is het weer volle bak, met voor het eerst een gemengd jeugdteam. Daarnaast is er 1 damesteam, 1 mixteam en zijn er 4 herenteams. Het heren 2 team is gepromoveerd naar de 5e klasse en het dames 1 team is voor het 2e jaar op rij weer kampioen geworden en zal zich gaan mengen in de strijd om het kampioenschap in de sterke 2e klasse. Al met al dus het recept voor spannende wedstrijden en gezelligheid op het tennispark in Biddinghuizen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat