Home
Facebook Instagram

Competitie Dames 1 BAS Tennis van start gegaan

Biddinghuizen - 8 april 2008.  Afgelopen zondag was het weer zover. Na 9 maanden geduld te hebben gehad is voor BAS Dames 1 de tenniscompetitie weer van start gegaan.

Hoewel vorig jaar het kampioenschap in de derde klasse nog uitbundig gevierd kon worden, wordt er dit jaar gestreden voor handhaving in de tweede klasse.

Het vernieuwde team, bestaande uit Sanne van Velde, Amy Vogelaar, Wina Bakker, Richella Bakker en invalster Claudia Walsarie Wolff, hebben hier afgelopen zondag een eerste poging voor gedaan. Dit alles voor het tweede jaar op rij in de gesponsorde outfits van HEDI Bouw.

De dames zijn gestart met een uitwedstrijd in Wildervank (Groningen), welke uiteindelijk is geëindigd in een gelijkspel van 3-3. Winst werd er in de singlepartijen geboekt door Sanne van Velde en Richella Bakker (beiden twee sets) en in de dubbel door Amy Vogelaar en Richella Bakker (drie sets). De andere twee singelpartijen van Amy Vogelaar en Wina Bakker moesten de winst helaas aan de tegenstander gunnen, evenals de dubbelpartij van Wina Bakker en Sanne van Velde.

Met het uiteindelijk gelijkspel kon er redelijk tevreden teruggekeerd worden naar Biddinghuizen. De kop van de competitie is er in ieder geval af en alle gezichten kunnen nu gericht worden op aankomende zondag, waarin de dames het opnemen tegen Cream Crackers uit Groningen. Na één competitiedag bevinden zij zich op een 8e plaats, wat dus perspectieven biedt. Er zal gestart worden rond 10.30 uur en alle publiek is uiteraard van harte welkom.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat