Home
Facebook Instagram

Ook jeugdleden pinksteren toernooi BAS-Tennis

Ook jeugdleden pinksteren toernooi BAS-Tennis Biddinghuizen - 22 april 2008.  Net als vorig jaar wordt er ook dit jaar tijdens Pinksteren een toernooi georganiseerd voor de eigen jeugd-tennis-leden.

De jeugd kan zich samen met een partner opgeven als mixteam of alleen zodat er een mixpartner bij gezocht kan worden. Beide jeugdleden moeten minimaal 10 en maximaal 16 jaar oud zijn.

De jeugdleden spelen minimaal twee wedstrijden afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Deze wedstrijden worden gespeeld van donderdag 8 tot en met maandag 12 mei tijdens het jaarlijkse Pinkstertoernooi voor het goede doel. BAS-tennis zet zich dit jaar wederom in voor dierenpark De Scharrelberg. Vorig jaar was het mix toernooi een groot succes en de organisatie hoopt dit jaar op nog meer deelnemers.

De contactpersoon voor dit jeugdtoernooi is Dennis Goeman, Binnenkant 1 te Biddinghuizen. Tel.nr. 06 – 24 23 97 76 of mail d.goeman@chello.nl.

Dennis is een nieuw gezicht bij de jeugdcommissie. Hij is erg enthousiast om er samen met de jeugd een leuk toernooi van te maken. Opgave graag voor 23 april bij Dennis.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat