Home
Facebook Instagram

Tennisclinic Raemon Sluiter en John van Lottum

Biddinghuizen - 22 april 2008.  Ter gelegenheid van het jaarlijkse BAS Tennis Pinkster Open zullen Raemon Sluiter en John van Lottum op zondagmiddag 11 mei (eerste Pinksterdag) het tennispark in Biddinghuizen komen bezoeken.

De tenniscoryfeeën zullen voor jeugd en volwassenen een aantal clinics geven. Tevens zal een demonstratiewedstrijd gespeeld worden. Het BAS Tennis Pinkster Open staat evenals vorig jaar in het teken van dierenpark De Scharrelberg. De opbrengsten van het toernooi komen ten goede aan een nieuw hek rond het park.

Sluiter en Van Lottum zijn gestopt met hun tenniscarrière op het hoogste niveau en organiseren thans activiteiten op en rond de tennisbanen. Hun komst naar het BAS Tennis Pinkster Open wordt mede mogelijk gemaakt door twee Biddinghuizer bedrijven.

Het BAS Tennis Pinkster Open vindt plaats van 8 tot 12 mei op Sportpark de Schelp te Biddinghuizen. Gedurende die dagen zal het tennispark bol staan van allerhande activiteiten voor jong en oud, die in het teken zullen staan van tennis en van dierenpark De Scharrelberg.

Informatie over deelname aan het toernooi of het volgen van een clinic door Sluiter en Van Lottum is verkrijgbaar via http://www.bastennis.nl of tel: 06-20617855.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat