Home
Facebook Instagram

Tennisdames BAS 1 verliezen in Hoevelaken

Tennisdames BAS 1 verliezen in Hoevelaken Biddinghuizen - 22 april 2008.  Afgelopen zondag speelden de tennisdames van BAS 1 hun 3e competitiedag. Na de 6-0 overwinning van vorige week op Cream Crackers (Groningen) gingen de dames met een goed gevoel naar tennisvereniging Weldam in Hoevelaken.

Amy Vogelaar kon deze dag niet aanwezig zijn en daarom was invalster Claudia Walsarie Wolff mee.

Richella Bakker mocht van start gaan met de eerste singlepartij. De 1e set begon zij goed . Deze werd dan ook gewonnen door haar. De 2e en 3e set verliepen minder goed, waardoor de wedstrijd uiteindelijk door haar werd verloren.
Sanne van Velde speelde de tweede singlepartij. Ook zij ging de 1e set goed van start en won deze. De 2e set zakte zij wat in waardoor zij deze verloor. Toch pakte ze het in de 3e set weer goed op zodat zij uiteindelijk winst boekte.
Claudia Walsarie Wolff speelde de 3e singlepartij. Deze partij ging in het begin erg gelijk op. Toch lukte het Claudia niet de partij naar zich toe te trekken.
De 4e singlepartij werd gespeeld door Wina Bakker. Deze partij resulteerde helaas ook in een verliespartij. Hierdoor stond Weldam al 3-1 voor en moesten de dames van BAS 1 flink aan de bak bij de dubbels.

Dubbels
Richella Bakker en Sanne van Velde begonnen met de 1e dubbelpartij. Zij startten deze dubbelpartij erg zwak. De 1e set werd dan ook met 6-0 verloren. Begin 2e set konden zij de draad moeilijk oppakken en zo stonden zij al snel 5-2 achter. Vanaf dat moment begon de tegenstander meer fouten te maken en konden Richella en Sanne hiervan profiteren. Dit resulteerde in een goede comeback, waardoor de 2e set met 7-6 werd gewonnen door BAS. De 3e set gingen de beide teams gelijk op. Toch werd deze spannende set uiteindelijk gewonnen met 7-5 door de dames van BAS.
Hierdoor werd de stand teruggebracht naar 3-2 voor Weldam en hoopten de dames met een gelijkspel naar huis terug te keren.

Toch mocht dit niet baten, want Wina Bakker en Claudia Walsarie Wolff verloren hun dubbelpartij in een 2-setter. Eindstand: 4-2 voor Weldam.

Volgende week zullen de dames van BAS het thuis opnemen tegen Schaarsbergen en deze verliesdag snel achter zich laten.


Het eerste damesteam van BAS

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat