Home
Facebook Instagram

Oproep en uitnodiging bewoners Biddinghuizen

Oproep en uitnodiging bewoners Biddinghuizen Biddinghuizen - 4 mei 2008.  Van donderdag 8 t/m maandag 12 mei organiseert BAS-tennis weer haar jaarlijkse Pinkstertoernooi voor het goede doel. Dit jaar is er wederom gekozen voor dierenpark “De Scharrelberg".

Vorig jaar is begonnen met het inzamelen van geld voor het vervangen van het hekwerk bij het dierenpark. Het toernooi heeft toen al een groot gedeelte van de kosten voor het vernieuwen van het hekwerk opgebracht. Het hek is inmiddels dan ook al vervangen.

Dit jaar wil BAS Tennis de rest van het bedrag bij elkaar tennissen met de hulp van deelnemers, sponsors en u. BAS Tennis kan uw hulp namelijk goed gebruiken:

 • Heeft u nog spullen of diensten die wij kunnen veilen? Denk daarbij bijv. aan een schilderij, autowasbeurt, entreekaartjes voor een pretpark, verzorgen van een ontbijt. U kunt het zo gek niet bedenken, of wij veilen het. Lever u veilingstukken in bij de tenniskantine of bel met 0321-312320 / 06-12055510
 • Daarnaast hebben wij ook nog een loterij. Heeft u nog nieuwe spullen die u toch niet gebruikt bijv. spullen kerstpakket, miskopen, verjaardagscadeautjes. Lever ze in bij de tenniskantine of bel met 0321-312320 / 06-12055510 en ze gaan als prijs weg in de loterij.
 • Heeft u niks van dit alles, maar wilt u wel uw steentje bijdragen aan het goede doel, dan kunt u een bijdrage storten op bankrek.nr. 58.61.67.684 t.n.v. BAS-tennis te Biddinghuizen o.v.v. scharreltoernooi of geld doneren in het daarvoor bestemde spaarvarken op de bar in de tenniskantine tijdens het toernooi.

  U kunt natuurlijk ook tijdens het Pinkstertoernooi langskomen op het tennispark en meedoen met de loterij en veiling en onder het genot van een hapje en drankje genieten van mooie tenniswedstrijden. Voor de kinderen zijn er allerlei activiteiten en speelattributen.

  U bent allemaal van harte welkom tijdens de Pinksterdagen op het tennispark.

  BAS Tennis

  Bron: BHZNet.nl
  << Terug naar overzicht

 • Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

  Realisatie: Sybit - Software op Maat