Home
Facebook Instagram

BAS-tennis scharrelt 7.000,- bij elkaar

BAS-tennis scharrelt 7.000,- bij elkaar Biddinghuizen - 13 mei 2008.  Traditiegetrouw organiseert BAS-Tennis tijdens het Pinksterweekend een toernooi waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat.

Evenals het vorige jaar ging ook dit jaar de opbrengst naar De Scharrelberg voor de bekostiging van het nieuwe hekwerk dat door de storm beschadigd was.

Het Scharreltoernooi, zo wordt het toernooi van Bas Tennis genoemd omdat de opbrengst naar De Scharrelberg gaat, is al op donderdagavond begonnen. Met een record aantal deelnemers was het druk op de banen van Biddinghuizen.

De officiële opening van het toernooi werd gedaan door de heren De Iongh en Van der Meulen, twee vrijwilligers van De Scharrelberg. Zij moesten het stuk gaas dat het vorige jaar door midden was geknipt weer aan elkaar vast maken. Twee wel hele grote kippen hielden het gaas voor hun vast.Er was weer van alles te doen tijdens De Scharreldagen. Er was zelfs een mini Scharrelberg ingericht om de kinderen te plezieren en ook de vrijwilligers van De Scharrelberg waren zeer actief. Elke middag konden de kinderen het dierenparkje bezoeken en werd er van alles verteld over de bewoners ervan.

Het toernooi werd opgeluisterd door de komst van Raemon Sluiter en John van Lottum. John van Lottum was opgetogen dat hij Het Scharreltoernooi op zijn erelijst mocht bijschrijven, zo vertelde hij. Hij won in een demonstratieduel van Raemon Sluiter. Beide heren verzorgden clinics en speelde een partij tegen elkaar. Aan het einde van de dag stelden zij hun racket en shirt beschikbaar ten behoeve van de veiling.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat