Home
Facebook Instagram

Tenniskampioenen dit weekeinde bekend

Tenniskampioenen dit weekeinde bekend Biddinghuizen - 29 augustus 2008.  Vorige week donderdag zijn op Sportpark De Schelp de clubkampioenschappen van BAS Tennis van start gegaan. Op drie niveau's wordt er gestreden in de Heren Enkel, Dames Enkel en gemengd-dubbel.

De kwartfinalisten van de Heren Enkel A (de hoogste categorie) zijn ondertussen bekend. Deze kwartfinales worden op vrijdag gespeeld, zodat op zaterdag en zondag de halve finales en finales kunnen worden afgewerkt. In de Heren Enkel B en C wordt vrijdag bepaald wie de kwartfinalisten (B) en halve finalisten (C) worden.

Bij de Dames is het toernooi al iets verder gevorderd. In de Enkel A schakelde donderdag Regina Veenstra de als eerste geplaatste Richella Bakker uit, waardoor Veenstra de eerste finaliste is. Marjon Tijhuis en Sanne van Velde strijden nog om de andere finaleplaats. In de Dames Enkel B zijn al twee halve-finalisten bekend en in de Dames Enkel C is het toernooi zelfs al afgerond. Suzanne Roeken werd hierin clubkampioen, voor Karin Bosma en Corien Schouten.

In de gemegd-dubbel is er ook nog volop spanning. In alle drie de categorieën moeten de finalisten nog defintief worden.

Vrijdag, zaterdag en zondag worden alle finalewedstrijden gespeeld. Publiek is natuurlijk van harte welkom.

Klik hier voor een overzicht van te spelen wedstrijden

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat