Home
Facebook Instagram

Verburgt en Tijhuis beste tennissers

Verburgt en Tijhuis beste tennissers Biddinghuizen - 31 augustus 2008.  Arjan Verburgt en Marjon Tijhuis zijn een jaar lang de beste tennissers van BAS, nadat zij zondag in respectievelijk de heren enkel en dames enkel de finale winnend afsloten.

Verburgt, als tweede geplaatst, versloeg in de finale van de heren enkel A Lippe Veenstra met 6-3, 1-6 en 6-3. De strijd om de derde plaats werd gewonnen door André Ceelen ten koste van Aart Lijs.Bij de dames ging de meest prestigieuze eindstrijd (in de Dames Enkel A) tussen Marjon Tijhuis en Regina Veenstra. Tijhuis won in ruime cijfers (6-2, 6-1). De derde plaats was voor Richella Bakker, die in twee sets Sanne van Velde versloeg.Enkel
Er werd de afgelopen elf dagen niet alleen gestreden op het hoogste A-niveau. Ook in een B- en C-poule speelden heren en dames en ook daar werden de prijzen zondag verdeeld. "We proberen zoveel mogelijk finales op zondag af te werken," aldus Bert Tijhuis van de wedstrijdcommissie. "Niet overal is dit gelukt, maar volgens mij hebben we het publiek een mooie tennisdag kunnen voorschotelen."

Bij de Heren enkel B ging de beker naar Jennie Brandsma. In de C-poule kwamen vooral nieuwkomers uit. Uiteindelijk bleek Roel Kieft hierin de sterkste. De Dames enkel B was een prooi voor Marina Heezen, die in de finale Paula Borm versloeg. De Dames enkel C werd gewonnen door Suzanne Roeken, die na een tweede plaats vorig jaar nu 'goud' greep en het dus volgend jaar een niveau hoger mag proberen.

Gemengd dubbel
Naast individuele wedstrijden, waren er ook partijen in de 'gemengd dubbel', waarin een man met een vrouw samenspeelt. Ook hierin waren er drie niveau's en ook hier veel prijzen voor "De Veenstra's". Regina en Ate Veenstra waren sterker dan Lippe Veenstra en Sanne van Velde, zodat zij op de hoogste trede van het podium plaats mochten nemen.De Mix B werd gewonnen door Paula Borm en Robby Bartels voor Petra Sandee en Tim Schijffelen. In de Mix C tenslotte wonnen Corien Schouten en Marco Westerhof voor Danielle Postuma en Sieberen Sybesma.

Gert Ruitenberg, voorzitter van de club, sloot de clubkampioenschappen af met een toespraak, waarin niet alleen spelers werden geroemd, maar vooral ook vrijwilligers en publiek een hart onder de riem kregen. "Met zoveel deelnemers en zo'n goede sfeer, blijkt maar weer dat er in Biddinghuizen een hoop mogelijk is," aldus Ruitenberg.

Winnaars
Heren enkel A
1 Arjan Verburgt [2]
2 Lippe Veenstra [1]
3 Andre Ceelen [3]
4 Aart Lijs [8]

Heren enkel B
1 Jennie Brandsma [5]
2 Martin van het Hoofd [8]
3 Leen Baijense [3]
4 Marco Westerhof

Heren enkel C
1 Roel Kieft
2 Martijn Tolhoek
3 Jeroen Tolhoek
4 Niels Versteeg

Dames enkel A
1 Marjon Tijhuis [3]
2 Regina Veenstra [2]
3 Richella Bakker [1]
4 Sanne van Velde [4]

Dames enkel B
1 Marina Heezen [3]
2 Paula Borm [2]
3 Elianne Claassen [1]
4 Siet Dijkstra

Dames enkel C
1 Suzanne Roeken
2 Karin Bosma
3 Corien Schouten

Mix A
1 Regina Veenstra [1] / Ate Veenstra
2 Sanne van Velde [2] / Lippe Veenstra
3 Marjon Tijhuis [4] / Dennis Goeman
4 Conny Oosterkamp / Bert Tijhuis

Mix B
1 Paula Borm [5] / Robby Bartels
2 Petra Sandee [3] / Tim Schijffelen
3 Diana Stegeman / Gerrit Wild
4 Siet Dijkstra / Jeroen Engwerda

Mic C
1 Corien Schouten / Marco Westerhof
2 Danielle Postuma / Sieberen Sybesma
3 Rozemarijn Scherpenisse / Martijn Tolhoek
4 Quirine Oomen / René Knipscheer

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat