Home
Facebook Instagram

Cheque voor Scharrelberg

Cheque voor Scharrelberg Biddinghuizen - 16 september 2008.  Op zaterdag 27 september a.s. zal een afvaardiging van de toernooicommissie van BAS-Tennis een cheque van 2.000 euro overhandigen aan de medewerkers van De Scharrelberg.

Tijdens het Pinksterweekend wordt er al een aantal jaar bij BAS-tennis een toernooi georganiseerd met de bedoeling een goed doel te steunen.

Twee jaar geleden is er gekozen voor De Scharrelberg omdat de omrastering van het park i.v.m. de slechte staat moest worden vervangen.

Het nieuwe hek staat er inmiddels. BAS-Tennis heeft dit bedrag in twee jaar bij elkaar getennist. Na de financiële afhandeling bleek dat er nog 2.000 euro over was. Besloten is dat dit bedrag op een symbolisch manier zal worden overhandigd aan de medewerkers van De Scharrelberg.

Dit zal plaatsvinden op zaterdag 27 september a.s. om 10.00 uur. Alle kinderen, vaders en moeders, opa’s en oma’s worden uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Van 10.00 tot 12.00 uur mag een ieder in het park komen en de dieren ook nog even knuffelen.

De 2.000 euro zal gebruikt worden om wat wensen te vervullen. Zo willen de mede-werkers graag nog een paartje zwarte zwanen hebben. Ook zouden ze het fijn vinden als het binnenhek bij de ingang nog wat mooier gemaakt kan worden.

Ondanks deze fantastische bijdrage verkeerd De Scharrelberg niet in de omstandigheid van een goed gevulde portemonnee. Een ieder die iets kan missen kan die dag een bijdrage doen in de bussen die bij de stal staan.

Natuurlijk kunt u ook wat geld over maken op het rekeningnummer van De Scharrelberg: rekening 348155980 t.n.v. H. de Iongh te Biddinghuizen, penningmeester van De Scharrelberg.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat