Home
Facebook Instagram

REAAL Straattennis naar Biddinghuizen

Biddinghuizen - 25 april 2009.  Op 9 mei van 1330 tot 1630 uur komt het REAAL Straattennis naar Biddinghuizen. De befaamde tenniscontainer met tennismuur, verschillende tennisveldjes en het Freestyle court staan dan op Het Plein uitgestald.

BAS-tennis nodigt jong en oud uit om te komen kijken. Kinderen van 5 t/m 12 jaar kunnen gratis meedoen met het REAAL Straattennis.

Maak kennis met tennis
Met Straattennis maken we geen jacht op de nieuwe nummer 1 van de wereld. Het is wel een kennismaking met de tennissport! Tijdens het REAAL Straattennis evenement zijn kinderen op een speelse manier met tennis bezig. Een professioneel straattennisteam en een aantal uitstekende spelers van BAS-tennis helpen hierbij.

Het straattennisteam heeft zelf minirackets en tennisballen beschikbaar voor alle kinderen die een balletje willen slaan. Meedoen is gratis, heel gemakkelijk en bovendien enorm gezellig! En er zijn ook nog leuke prijzen te winnen.

Wat kun je doen?
De basisbeginselen van het tennis leren de kinderen al snel op de uitgezette tennisveldjes. Maar er is meer! De begeleiders leren de kinderen binnen een mum van tijd allerlei leuke trucjes met bal en tennisracket. Uiteraard geven ze ook even een showtje weg van stoere Freestyle tennisbewegingen.

Tegen de tenniscontainer kan naar hartenlust een balletje geslagen worden. Door middel van het beroemde roulatiespel strijden twee groepen aan weerszijden om de eer.

Waarom REAAL Straattennis?
Straattennis is een mooie manier voor jonge kinderen om kennis te maken met de tennissport. REAAL Verzekeringen is als supporter van het Nederlandse tennis nauw betrokken bij de KNLTB en de aangesloten tennisverenigingen zoals BAS-tennis. REAAL draagt op deze manier een steentje bij aan de ontwikkeling van de tennisssport in de volle breedte.

Hoe meer kinderen er in aanraking komen met tennis, hoe beter het is voor de sport. Voor de tennisverenigingen is dit een mooie gelegenheid om nieuwe leden te werven.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat