Home
Facebook Instagram

Heren 2 BAS Tennis kampioen

Heren 2 BAS Tennis kampioen Biddinghuizen - 26 mei 2009.  Zondag 24 mei is het tweede herenteam van BAS Tennis uit Biddinghuizen kampioen geworden. In de 5e klasse van de Perry KNLTB-competitie werd een felle strijd gestreden.

De deelnemende teams, waaronder die uit Dronten, Lelystad, Amersfoort en Almere, bleken tot het einde aan elkaar gewaagd te zijn. De laatste wedstrijd tussen BAS en Strokel (Harderwijk) op de warme zomerdag moest dan ook uitkomst bieden.

Punt
De heren uit Biddinghuizen (Ruben Doedens, Sander Zondervan, Nico Bakker, Bjorn Muller en Jeroen Braak) stonden bij aanvang van de wedstrijd reeds op de eerste plaats maar moesten nog wel minimaal een punt behalen wilden zij kampioen worden. Gelukkig wisten ze de aanwezige zenuwen in bedwang te houden en kon de platte kar aan het einde van de middag door het dorp worden gereden.

BAS eindigde op de eerste plaats (28 punten), Strokel werd tweede (25 punten) en Dronten derde (24 punten). Volgend jaar zullen de toppers uit Biddinghuizen er uiteraard alles aan doen om hun eervolle titel te verdedigen.BAS Tennis Heren 2

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat