Home
Facebook Instagram

Vijf Biddinghuizer winnaars op Texel

Vijf Biddinghuizer winnaars op Texel Biddinghuizen - 27 juli 2009.  Vorige week werd in Den Burg op Texel het Tesseltoernooi 2009 gehouden. Maar liefst vijf deelnemers uit Biddinghuizen vielen in de prijzen.

Danny Versteegt won de categorie Heren Enkel 8 in de finale van de als zesde geplaatste Niels Verest met 6-1 en 6-3. Bij Heren Enkel 7 deed hij ook mee, maar hier moest hij het afleggen in de halve finale tegen Eef van Duin (2-6, 1-6). Deze Van Duin kwam echter in de finale Leen Baijense tegen. Baijense won in een enerverende wedstrijd met 7-5, 7-6.

Het koppel Arjan Verburgt en Richella Bakker wonnen de finale van de categorie Gemengd Dubbel 5. In 6-4, 5-7 en 6-2 versloegen ze Ilse Pastoor en Rick van der Wal. Verburgt won bovendien de poule in de categorie Heren Enkel 5, 35+. Richella Bakker speelde ook mee in Dames Enkel 5, maar hierin kwam ze niet verder dan de kwartfinale.

Bert Tijhuis nam ook deel aan het toernooi en was met Leen Baijense succesvol in de categorie Heren Dubbel 5, 35+. Hoewel zij één wedstrijd verloren, eindigden ze toch als nummer één van deze poule.


Leen Baijense, Richella Bakker, Arjan Verburgt, Bert Tijhuis en Danny Versteegt

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat