Home
Facebook Instagram

Jeugd BAS Tennis weer gestart

Jeugd BAS Tennis weer gestart Biddinghuizen - 23 maart 2010.  De jeugdafdeling van Bas Tennis is weer begonnen aan een nieuw en fris seizoen. Helaas moesten we afscheid nemen van de oudere jeugd die we dit jaar natuurlijk wel weer terug zien bij de senioren. Dit wordt een seizoen vol nieuwe uitdagingen want gelukkig kunnen we ook veel nieuwe leden verwelkomen.

Het was even spannend wat het weer ging doen maar we hebben kunnen genieten van een fijne lentedag met heel veel zonnestralen. De korte broek en de rokjes konden al weer uit de kast want het was goed toeven op de tennisbanen bij Bas Tennis.Om één uur gingen we van start. De jeugdcommissie had speelschema’s gemaakt voor de kinderen die al wat langer op tennis zitten. Met de kinderen die nog maar net tennissen werden er eerst wat spelletjes gespeeld. Met veel enthousiasme werd hier aan meegedaan.

Maar oei, het is best wel moeilijk om de bal goed terug te slaan. Fabrice, Jeroen en Esther hadden hun handen vol aan deze club enthousiaste kinderen.Natuurlijk wilden ze ook nog een echt partijtje spelen want ze moeten natuurlijk ook gaan oefenen voor de clubkampioenschappen.

Na een uurtje was het tijd voor een kleine pauze. De kinderen kwamen dorstig en bezweet naar het terras en plofte in de stoelen om even bij te komen. De ranja en een Paastraktatie stonden daar al klaar. Echter na vijf minuten sprongen ze alweer op en gingen even lekker spelen met de badmintonset of sloegen ze een balletje tegen de muur van het inslahok.

Daarna mochten de kleinere dubbelen met de grote jongens en dat was natuurlijk cool en stiekem hopen ze dat ze net zo goed worden als zij. Als laatste werd er een gezamenlijk spel gedaan en was de dag ten einde.Het was een gezellige dag, vol met vrolijke kinderen, kletsende en trotse ouders aan de kant die onder het genot van een drankje ook een heerlijke middagdag hebben gehad.

BAS Tennis

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat