Home
Facebook Instagram

Jeugd speelt clubkampioenschap

Jeugd speelt clubkampioenschap Biddinghuizen - 7 september 2010.  De jeugd van BAS Tennis gaat tussen 22 september en 3 oktober bepalen wie de beste is van de club. Dat doen zij in de clubkampioenschappen jeugd single 2010, waarvoor nog tot 15 september kan worden opgegeven.

Het toernooi is een herkansing van eerder dit jaar. In juni werden de kampioenschappen vanwege de hitte niet uitgespeeld. Het jaarlijkse evenement geeft altijd volop spanning, maar is tegelijk ook gemoedelijk. In drie leeftijdscategorieën zal er een clubkampioen worden uitgeroepen. Deelnemers hoeven niet bang te zijn maar één wedstrijd te spelen, want iedereen wordt in poules ingedeeld.

Op zondag 3 oktober worden de finales gespeeld. Publiek is dan, maar natuurlijk ook op andere toernooidagen, van harte welkom. Inschrijven is alleen voor leden en kan tot 15 september aanstaande via http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=901DA67D-F3A6-4993-85BE-090CCB948F63. Neem voor meer informatie contact op met Claudia Walsarie-Wolff.Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat