Home
Facebook Instagram

BAS Tennis en Colombinehuis slaan handen ineen

BAS Tennis en Colombinehuis slaan handen ineen Biddinghuizen - 29 september 2010.  Tijdens het pinksterweekend in juni 2011 zal alweer voor de 12e keer het Pinkstertoernooi plaatsvinden bij BAS Tennis.

Een toernooi zonder KNLTB verplichtingen, zodat iedereen mee kan tennissen, ook al ben je geen lid van een tennisvereniging. Uit het hele land komen er deelnemers, omdat het vooral bekend staat om de enorme gezelligheid en het feit dat er altijd veel aandacht is voor o.a. de kinderen, zodat het hele gezin zich kan vermaken.

Bijzondere aan het Pinkstertoernooi is dat er wordt getennist voor een goed doel.

De voorbereiding voor het toernooi is in de eerste week van september al weer gestart. Hier werd vooral gesproken over het goede doel voor het volgende pinkstertoernooi. Unaniem werd gekozen voor het Colombinehuis, wel met als voorwaarde dat de opbrengst kan worden besteedt aan een bepaald project dat tastbaar is.

In een goed gesprek met Mary van Veen van het Colombinehuis werd duidelijk dat het geld meer dan welkom is. Mary: “Door de economische crisis en de bezuinigingen op apothekers, zijn er een aantal grote sponsors afgehaakt. De apothekers waren een belangrijke sponsor, zij waren o.a. aanbieder van vakanties op apothekersrecept. (Door de sponsoring van de apothekers konden een aantal gezinnen op uitnodiging van de apotheker op vakantie, nu betaald iedereen die komt € 35 p.p.p.n.)”.

Volgend jaar moet er buitenshuis nog wel wat worden opgeknapt. Op het wensenlijstje van Mary staan o.a. een nieuw stuk terras bij het restaurant en een buitentheater, maar ook buitenmeubels en toebehoren. Dus het geld is meer dan welkom.

Gert Ruitenberg hierover: “Dit klinkt heel goed, een mooi doel om veel geld op te halen op ons toernooi. Het geld komt onder andere van het inschrijfgeld en de opbrengst van de veiling en loterij”. Bouke Kloosterman vult aan: “We gaan samen met de sponsorcommissie van BAS Tennis op zoek naar veel sponsoren die iets kunnen betekenen voor de veiling en loterij, we hopen dat ondernemers in Biddinghuizen, Dronten en omgeving achter ons goede doel staan.


Mary van Veen van het Colombinehuis samen met Gert Ruitenberg en Bouke Kloosterman van BAS Tennis

Het Colombinehuis verzorgd voor gezinnen met zorgkinderen prachtige vakanties met het hele gezin, waarbij de zorg voor een deel wordt overgenomen, zodat het hele gezin kan genieten”. Tijdens het toernooi worden ook donateurs geworven, voor € 35 per jaar kan een zorgkind een dag in het Colombinehuis terecht, we hopen op een heel aantal nieuwe donateurs.

Conclusie: BAS Tennis en het Colombinehuis slaan de handen weer ineen om in juni 2011 tijdens het Pinksterweekend er weer een gezellig toernooi van te maken, met vermaak voor het hele gezin en met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor de zorgkinderen die een van een heerlijke vakantie kunnen genieten in het Colombinehuis. Tennissers noteer het alvast in de agenda en ondernemers denk alvast na wat u voor het Colombinehuis kan betekenen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat